Gaming Laptop mu Gaming Pc mi?

EmirEskici

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Yakın zamanda gaming bilgisayar almayı düşünüyorum. Fakat laptop mu yoksa masaüstü mü alsam emin değilim.

14-15k arası bir bütçem var. Ne yapsam bilemedim? Oyniyacağım oyunlar valorant,Fifa yada eFootball önceliklidir.

Moderatörün son düzenlenenleri:

BuffLL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sık sık seyahat eden biriysen laptop tavsiye ederim. Oynadığın oyunların sistem gereksinimi yüksek değil bütçene uygun laptop kolay bulabilirsin.

clopy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Seyahat duruma bağlı olarak karar verebilirsin. Okula vs. götürmeyi düşünüyorsan Laptop alman daha uygun olacaktır. Eğer hep evde bulunacaksan Kasa alman daha mantıklı olacaktır, arada baya bir performans farkı olacaktır.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Öncelikle masaüstü her açıdan daha performanslı olacaktır. Çok seyehat eder misiniz ya da yakın zamanda üniversiteye başlıyacakmısınız? Bunlar önemli konular, bunlara göre bir karar verip masaüstü mü yoksa laptop mu karar verildikten sonra bilgisayarı kararlaştırmak daha mantıklı olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yakın zamanda gaming bilgisayar almayı düşünüyorum. Fakat laptop mu yoksa masaüstü mü alsam emin değilim. 14-15k arası bir bütçem var. Ne yapsam bilemedim? Oyniyacağım oyunlar valorant,Fifa yada eFootball önceliklidir.
Eğer mobil olarak cihazı taşımak işinize geliyorsa laptop tercihi yapılmalı ama bu durum söz konusu değilse Masaüstü hem sonradan kolay ve geniş kapsamda yükseltilebilir olması hem de daha performanslı olması açısında daha iyidir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri