1.5-2k fiyat civarında gaming mouse önerilerini bekliyorum. Fiyat bandını daha yukarı çekebilirim fakat bu fiyat üstünü vermek istemiyorum.
hocam aula sc680 önerenler de çok oldu bi fikrin var mıdır o mouse hakkında?Çok güzel bir mouse.![]()
Mchose A5 Ultra White 8K/4K Hz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (A5-13Sa) - idefix
Mchose A5 Ultra White 8K/4K Hz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (A5-13Sa) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hiç görmedim hocam o mouse'yi ama fena değil gibi duruyor ama A5 biraz daha üstün gibi illa siyah renk istiyorsanız Aulada alabilirsiniz.hocam aula sc680 önerenler de çok oldu bi fikrin var mıdır o mouse hakkında?
teşekkür ederim hocam fikirlerin için, ilk kez bt ekipman kullanacağım tahmin şarjı kaç saat gider bahsettiğimiz mouseların? bir bilgin var mıdırHiç görmedim hocam o mouse'yi ama fena değil gibi duruyor ama A5 biraz daha üstün gibi illa siyah renk istiyorsanız Aulada alabilirsiniz.
Hocam bende Zenith Pro var tam doldumu 2 hafta civarı gidiyor günlük 3 saat kullanımda,benimkinde 300mAh pil var Aulada 500mAh mchosede 500mAh var 2 kata yakın daha güçlü pili var ikisininde.teşekkür ederim hocam fikirlerin için, ilk kez bt ekipman kullanacağım tahmin şarjı kaç saat gider bahsettiğimiz mouseların? bir bilgin var mıdır
yardımın için çok teşekkürler hocamHocam bende Zenith Pro var tam doldumu 2 hafta civarı gidiyor günlük 3 saat kullanımda,benimkinde 300mAh pil var Aulada 500mAh mchosede 500mAh var 2 kata yakın daha güçlü pili var ikisininde.
1.5-2k fiyat civarında gaming mouse önerilerini bekliyorum. Fiyat bandını daha yukarı çekebilirim fakat bu fiyat üstünü vermek istemiyorum.