Gaming Mouse Önerisi

Jengas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1.5-2k fiyat civarında gaming mouse önerilerini bekliyorum. Fiyat bandını daha yukarı çekebilirim fakat bu fiyat üstünü vermek istemiyorum.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
1.5-2k fiyat civarında gaming mouse önerilerini bekliyorum. Fiyat bandını daha yukarı çekebilirim fakat bu fiyat üstünü vermek istemiyorum.
Çok güzel bir mouse.

KS

Jengas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
hocam aula sc680 önerenler de çok oldu bi fikrin var mıdır o mouse hakkında?
Hiç görmedim hocam o mouse'yi ama fena değil gibi duruyor ama A5 biraz daha üstün gibi illa siyah renk istiyorsanız Aulada alabilirsiniz.

KS

Jengas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hiç görmedim hocam o mouse'yi ama fena değil gibi duruyor ama A5 biraz daha üstün gibi illa siyah renk istiyorsanız Aulada alabilirsiniz.
teşekkür ederim hocam fikirlerin için, ilk kez bt ekipman kullanacağım tahmin şarjı kaç saat gider bahsettiğimiz mouseların? bir bilgin var mıdır

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
teşekkür ederim hocam fikirlerin için, ilk kez bt ekipman kullanacağım tahmin şarjı kaç saat gider bahsettiğimiz mouseların? bir bilgin var mıdır
Hocam bende Zenith Pro var tam doldumu 2 hafta civarı gidiyor günlük 3 saat kullanımda,benimkinde 300mAh pil var Aulada 500mAh mchosede 500mAh var 2 kata yakın daha güçlü pili var ikisininde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri