Öneri Gaming Notebook Öneri(Tavsiye)

Fakiroğlan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İşlemci
intel
Ekran Kartı
nvidia
Öncelikle iyi günler. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum eğitim ve gezi için şehir dışına çıkıyorum onun için notebook almaya karar verdim. Aşağıya farklı marka ve modellerden laptop linkleri bırakacam bu modellerden kullanan arkadaşlardan veya bırakağım linklerdeki modellerin eski sürümlerini kullanan arkadaşlardan eksi ve artı yönleri olacak şekilde info istiyorum.
1-) https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ilgisayar-p-HBCV000041YFC1?magaza=Hepsiburada
2-)https://www.hepsiburada.com/msi-kat...d=v56zlm0s5l0abik1&url_src=ios-product-detail
3-) https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-1-2/

Şuanki bütçem 30k ama taksitle ödeyebilirim Aslında bu modeli direk alabilirim iyi olur mu
Lütfen kullanmış ve gerçekten teknolojiden anlayan kişilerden cevap yazsın

python, c+, java kuracam
oyun olarak açık dünya oyunlarını severim

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
monster'ı kesinlikle önermiyorum zaten.Onu geçelim elimde iki adet laptop var birisi acer nitro 11400 ve 3060 var. Bunu öneririim bi laptopa göre güzel ve hızlı bir ekranı var eksi olarak ses kalitesi diyebilirim ve mux yok. Alırken mux olan bi model alman senin için artı olur oyun oynarken ayrıca tek slot 16gb ram ile geliyor 16 daha taktım. Ayrıca çift m2 slotu ile geliyor şuan 500lük takılı yakında da 1 2tb takıcam bu da aşırı iyi bir olay bu devirde hala hdd yada ssd biel kullanılması bana saçma geliyoro yüzden ne alacaksan al ram slotlarına ve m2 slotlarına dikkat et ayrıca evde bir tane de gigabyte var 4050 ve 12500 lü olan modeli bunun da haporlörü sıkıntı ayrıca tek 8gb ram ile geliyor 1 slot boşta ekranı acere oranda daha düşük kalitede gözüme çarpan bunlar oldu. Ne alcaksan al gpu min 6gb olmalı çift slot ram olması lazım 2x8 olmasındansa tek slot 16 olması daha iyi direk 16 daha takıp rami kafandan siliyorsun. Kasas olarak acer bi tık ısınıyor fanları fulleyince de ses bayağı artıyor. Giga'da da dlss 3 gibi bir artı var buda oldukça kullanışlı. Asus laptoplarda benim de arkadaşımın da başına anakart yakma olayı geldi hatta bunun yüzünden aceri aldık. rog serisine yönelmen asus da daha iyi olacaktır. Onun dışında aklıma gelen başka birşey yok.

KS

Fakiroğlan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
iki marka msi ve asus hoşuma gidiyor.
monster'ı kesinlikle önermiyorum zaten.Onu geçelim elimde iki adet laptop var birisi acer nitro 11400 ve 3060 var. Bunu öneririim bi laptopa göre güzel ve hızlı bir ekranı var eksi olarak ses kalitesi diyebilirim ve mux yok. Alırken mux olan bi model alman senin için artı olur oyun oynarken ayrıca tek slot 16gb ram ile geliyor 16 daha taktım. Ayrıca çift m2 slotu ile geliyor şuan 500lük takılı yakında da 1 2tb takıcam bu da aşırı iyi bir olay bu devirde hala hdd yada ssd biel kullanılması bana saçma geliyoro yüzden ne alacaksan al ram slotlarına ve m2 slotlarına dikkat et ayrıca evde bir tane de gigabyte var 4050 ve 12500 lü olan modeli bunun da haporlörü sıkıntı ayrıca tek 8gb ram ile geliyor 1 slot boşta ekranı acere oranda daha düşük kalitede gözüme çarpan bunlar oldu. Ne alcaksan al gpu min 6gb olmalı çift slot ram olması lazım 2x8 olmasındansa tek slot 16 olması daha iyi direk 16 daha takıp rami kafandan siliyorsun. Kasas olarak acer bi tık ısınıyor fanları fulleyince de ses bayağı artıyor. Giga'da da dlss 3 gibi bir artı var buda oldukça kullanışlı. Asus laptoplarda benim de arkadaşımın da başına anakart yakma olayı geldi hatta bunun yüzünden aceri aldık. rog serisine yönelmen asus da daha iyi olacaktır. Onun dışında aklıma gelen başka birşey yok.
asus tarafında birçok kişi rog serisi önerdi. Msi hakkında görüşün veya çevrende kullanıp deneyimleyen oldu mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri