Gamingentr Rezaleti

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
9 Aralıkta Verdiğim Sipariş Halen Hazırlanıtor Gözüküyor İlk Aradığımda cuma Günü Toplu Kargolama Olucak Yogunluk Vesayre Dendi Şimdi 2 Kez Daha aradım 2 Sindede 57.dakikada Sıra Bana Geliyor Ama Kimse Telefona Yanıt Vermediğinden 60.Dakikada Kapanıyor Bu Nasıl Bir Rezalet sosyal Medya Hesaplarindan Yazinca Siparis Numarami Soruyor Veriyorum Ve Geri Cevao Vermiyorlar Bile Paylaşımlarının Altına Yorum Yapıyorum Ama Umursanmiyor Bu Nasıl Bi rezillik 1 Hafta Oldu nerdeyse Ürün Daha Kargoya Verilmedi Bunlara Ulaşamıyorum Bile Ne Yapabilirim Lütfen Yardimci Olun

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Son aylarda çok fazla şikayet var. İşlerini adam akıllı yapamıyorlar. Bizim elimizden bir şey gelmez. 2 Haftada sistemi gelenler oldu. Sizin ki şuanlık iyi.

KS

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Son aylarda çok fazla şikayet var. İşlerini adam akıllı yapamıyorlar. Bizim elimizden bir şey gelmez. 2 Haftada sistemi gelenler oldu. Sizin ki şuanlık iyi.
3 Günde Teslim Yapmaları Gerej Ve Hafta İçi Şehir dışına Çıkıcağım Yani Kargo Acilen Lazım Yoksa Ben Dönene Kadar Iade Ye Gider Bide Onla Uğraşamam Ve Müsteri Temsilcileri Telefonu Bile Açmıyo Sözde Yoğunluk Var Sira Bana Geli 3-5 Dk Geçiyor Yinede Açılmıyor Acaba Her Sıra Bana Geldiğinde Lavabo Molasimi Veriyorlar

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Ben 5 Aralık pazartesi sipariş vermiştim 8 i perşembe kargo yaptılar. 10 Aralık cumartesi ise kargodan teslim aldım. Bunun tek açıklaması bütün görüşmelerimi Twitter üzerinden yaptım. Telefon açtım sizin gibi 61 dk sonra sıra bana geldi telefon yüzüme kapandı. Twitter dan gaming gen hesabını etiketleyerek durumu izah ettim. Fazla beklemedim reklama önem veriyorlar bence o yuzden erken oldu. Çünkü şikayet var com da şikayetleri çok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221215-172913.jpg
    Screenshot_20221215-172913.jpg
    180.2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
9 Aralıkta Verdiğim Sipariş Halen Hazırlanıtor Gözüküyor İlk Aradığımda cuma Günü Toplu Kargolama Olucak Yogunluk Vesayre Dendi Şimdi 2 Kez Daha aradım 2 Sindede 57.dakikada Sıra Bana Geliyor Ama Kimse Telefona Yanıt Vermediğinden 60.Dakikada Kapanıyor Bu Nasıl Bir Rezalet sosyal Medya Hesaplarindan Yazinca Siparis Numarami Soruyor Veriyorum Ve Geri Cevao Vermiyorlar Bile Paylaşımlarının Altına Yorum Yapıyorum Ama Umursanmiyor Bu Nasıl Bi rezillik 1 Hafta Oldu nerdeyse Ürün Daha Kargoya Verilmedi Bunlara Ulaşamıyorum Bile Ne Yapabilirim Lütfen Yardimci Olun
Hocam ben pazar günü sipariş verdim çarşamba paketlendi olarak gösteriyor cuma gücü toplu kargo mu olacak

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
6 gün içinde kargo elime ulasmisti geçen ay.

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Güzel günlerde kullanın hocam bende az evvel şifre sorunu yaşadım onunla uğraşıyorum. İçerisinde w11 pro yüklü geliyor test ettikleri için bende öylece devam etmiştim. Şuan pc açılış ekranı şifre isteme kısmını aşamıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221215-212150.jpg
    Screenshot_20221215-212150.jpg
    243.1 KB · Görüntüleme: 16

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri