Gamingentr'den Ölü Piksel Dolu Monitör

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Tekrardan iade ya da değişim ile uğraşmak istemez diye dedim zaten ki bence de ugrasilmaz. 1 tane ölü piksel hiç bişey fiyatı yarıya falanda indirmez. Kullanırken görmüyorsun asla farketmiyorsun dert edecek bişey değil yani. Kişinin kendi seçimine kalmış. O monitör o parayı zaten haketmiyor iade yapip MSI g244 ya da gigabyte g24f2 bakmalı
Kullanırken görmüyorsun diye ürünün ayıplı olmadığı anlamına gelmiyor ve adam satmak isterse biriside almak isterse yari fiyatına indirir kardeşim ikinci el piyasasında ürün çok sattım alanıda gördüm ölü piksel uğraşılmayacak bir sorunda değil

Tekrardan iade ya da değişim ile uğraşmak istemez diye dedim zaten ki bence de ugrasilmaz. 1 tane ölü piksel hiç bişey fiyatı yarıya falanda indirmez. Kullanırken görmüyorsun asla farketmiyorsun dert edecek bişey değil yani. Kişinin kendi seçimine kalmış. O monitör o parayı zaten haketmiyor iade yapip MSI g244 ya da gigabyte g24f2 bakmalı
He ama dediğim gibi taktir konu sahibinindir ama bana ölü pikselli bir ürün gelse derhal yeni ürün ister veyada paramı isterim

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ürün ayıplı mal olmuyor demiyorum zaten. Kişiden kişiye de değişir uğraşıp ugrasmamk bence ugrasilmaz. Fiyat konusunda da ikinci de 1 adet ölü pikselin neredeyse hiç etkisi yok. Sıfıri 4.5 iken 3.700e 3 tane sıkışmış pikseli olan monitör sattım. Gigabyte g24f2. 3 sıkışmış pikseln yanında 1 tane ölü piksel hiç bişey

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ürün ayıplı mal olmuyor demiyorum zaten. Kişiden kişiye de değişir uğraşıp ugrasmamk bence ugrasilmaz. Fiyat konusunda da ikinci de 1 adet ölü pikselin neredeyse hiç etkisi yok.
Herkesin kendi fikri dediğim gibi ama ben 0 parası veriptr ölü pikselli ürün almazdım takıntılı bir insanım

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Değişim onaylandı tekrar bi ürün yolladılar ve onda da bir ölü piksel çıktı hocam ne yapmam lazım. Ürün şuan 6650₺. 5piksele kadar değişmiyoruz dediler. Lütfen yardım edin
Bence kalsın 1 ölü pikselin çok bir olayı yok. Bende de çıktı değişim başvurusu bile yapmadım.

İlla ölü pikselsiz istiyorum diyorsan thh ye başvurmaktan başka çare yok.

Herkesin kendi fikri dediğim gibi ama ben 0 parası veriptr ölü pikselli ürün almazdım takıntılı bir insanım
O halde internet ten alışveriş yapmayacaksın. Gidip bir mağazaya para dökmen gerekiyor.

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bence kalsın 1 ölü pikselin çok bir olayı yok. Bende de çıktı değişim başvurusu bile yapmadım.

İlla ölü pikselsiz istiyorum diyorsan thh ye başvurmaktan başka çare yok.

O halde internet ten alışveriş yapmayacaksın. Gidip bir mağazaya para dökmen gerekiyor.
Mağazada kutu açtımıyorlar + yol parasını ver istamnula itopyata sinerjiye bilmem nereye gidelim

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Ne demek 1 piksele işlem yapmıyotlar öyle bir dünya yok

Ürün ayıplı bana ikinci el sıvı soğutma gönderdiklerinde servise gönderecez diye direten firma ayıbını kabul edip iade aldı 1 hakem heyetinr göre 1 ölü piksel bile kusurdur

Dostum bunlar ikinci el ürün gönderip 0 diye savunan insanlar diğer forumlardada konusunu açın
Öyle bir dünyada yaşıyoruz gönder bakalım 1 piksele ne cevap verecekler alırlarsa seviniriz adına ne diyelim.

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Öyle bir dünyada yaşıyoruz gönder bakalım 1 piksele ne cevap verecekler alırlarsa seviniriz adına ne diyelim.
Uğraşmazsan böyle forumlarda insanlara yanlış önerilerde bulunursan ölü pikselli monitörünle kalırsın dostum aldığın ürün 14 günü daha geçmediyse servisle halletmeyeceksin satıcıyla işini halledeceksin bilinçli tüketici hangi satıcıdan alınmasının gerektiğini bilir gaming genin tekrar değişim yapmasi gerekiyor ürün servise gitmeyecek.

sen servise tek bir kelime edip uğraşmazsan seni tabikide başından savarlar dişli olur hergün isteğini hepsini belirtirsen öyle bir dünya oluyor sen uğraşmazsan zaten sana hep ayıplı bir ürü. Gelir bu zamana kadar bilinçli tüketici olduğum için hangi ürünüm ayıplıysa tüketiciye verilen hakları iyi değerlendirdiğim için elimde hiç ayıplı ürün kalmadı.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Mağazada kutu açtımıyorlar + yol parasını ver istamnula itopyata sinerjiye bilmem nereye gidelim
Mağazada nasıl kutu açtırmıyorlar? Deneyip alıyorsun mağazadan tabii açtırıyorlar.

Dedim ya mağaza için para dökmen gerekiyor diye. Sen diyorsan şimdi öyle işmi olur ölü pikseli iade alcaklar diye, bu politika sadace gaming gene veya bu monitör firmasına özel değil. Hepsinde böyle 3-5 e kadar sınır var. Bir tek Dell kapıda değişim yapıyor ama oda pahalı yine bu bütçede. Ölü pikselli gelirse thh ye başvurup 1 ay bkelemen gerekicek bir daha alacaksın bir daha çıktı e birdaha mı bekleyeceksin? Senin düz mantığın ile bakarsak internetten alışveriş yapılmaz onu anlatmaya çalışıyorum.

Uğraşmazsan böyle forumlarda insanlara yanlış önerilerde bulunursan ölü pikselli monitörünle kalırsın dostum aldığın ürün 14 günü daha geçmediyse servisle halletmeyeceksin satıcıyla işini halledeceksin bilinçli tüketici hangi satıcıdan alınmasının gerektiğini bilir gaming genin tekrar değişim yapmasi gerekiyor ürün servise gitmeyecek.

sen servise tek bir kelime edip uğraşmazsan seni tabikide başından savarlar dişli olur hergün isteğini hepsini belirtirsen öyle bir dünya oluyor sen uğraşmazsan zaten sana hep ayıplı bir ürü. Gelir bu zamana kadar bilinçli tüketici olduğum için hangi ürünüm ayıplıysa tüketiciye verilen hakları iyi değerlendirdiğim için elimde hiç ayıplı ürün kalmadı.
O 14 gün olayı açılmamış ürünler için geçerli. Yanlış bilgi veren biz değiliz sanki he? :D

Satıcının servise gönderip göndermeyeceğini de sen bilemezsin bu yine firmadan firmaya veya satıcıdan satıcıya değişen bir şey.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

Ugrasmakla ne alakasi var ölü pikselin ayıp sayılma adeti var bişey bilmiyorsun soru sorusuyosun burda yardımcı olmaya çalışıyoruz çok bilmiş gibi bide atarlaniyosun çok disliysen sorma ozmn git gerekeni yap burda hem soru sorup hemde cevaplari eleştirme lüksün yok senin sen anca öle bir dünya yok deyip burda kendini gazlarsin.Bol pikselli günler sana 😂

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
kullanacaksın mecbur yapacak bir şey yok bende aynı modelin 2k versiyonunu aldım bugun vatandan 1 tane bile çıkmadı şans işi şimdi sen onu iade edersen paran hesabına geçene kadar 20 gün sürer kargonun gitmesi onaylanması provizyon süresi falan 20 gune zaten 1k falan zam gelir mantıksız

Musaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Şu bir gerçek ki 1 ölü pikseli iade aldıkların da ( ki alırlarsa ) onu tekrar başka müşteriye satıyorlar :) oda işte sana bana geliyor, bu tamamen tercih meselesi herkesin bu konuda fikrine saygı duymak lazım, ve şu da bilinen birşey ki 3 ölü piksele kadar çoğu firma iade -degisim kabul etmiyor, ve herkes de ürün alırken ona göre hareket etmeli bence , umarım iyi ürünler ile karşılaşırsınız Allah'a emanet:)

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
thhye başvurcaksın ben kendimden biliyorum asla değişim iade almazlar onlara göre ayıplı değildir ama bize göre ayıplıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri