Ben bir sorununu bilmiyorum ama evet bayram fırsatları var yarın itopyada ona bakınHocam şimdi baktım da bu anakart sorunlu diyen çok kişi var ve bayramda indirim olacakmış çok fark edecek mi bakalım.
Ben bir sorununu bilmiyorum ama evet bayram fırsatları var yarın itopyada ona bakınHocam şimdi baktım da bu anakart sorunlu diyen çok kişi var ve bayramda indirim olacakmış çok fark edecek mi bakalım.
Hazır sistem de olsa parçaları almış olmuyor mıyuz? Ben bugün gaminggeni aradım oluyor dediler.Hocam geri ödeme https://promotion.asus.com/tr/tr/23q2-tuf-gaming-cashback burada listelenen hazır sistemlerde var, onun haricinde tek parça alımlarında var, siz hazır sistem alıp cashback alamazsınız anlayacağınız.
Alabilirsiniz dediği asusun listede olabilir, yine de alacaksanız mutlaka asustan aldığınız yazılı teyit olsun eliniz de sonradan çıkıp da bilmiyorduk olayına dönmesin olay.Hazır sistem de olsa parçaları almış olmuyor mıyuz? Ben bugün gaminggeni aradım oluyor dediler.
Yani aslında sizin dediğiniz de olabilir emin olmak lazım tabii. Ben ordaki hazır sistemleri olayı anlamak için verilen bir örnek olarak düşündüm. Attığım linkte özelleştirme kısmında bakarsanız geri ödeme olan parçalarda reklam gibi bir şey gösteriyor.Alabilirsiniz dediği asusun listede olabilir, yine de alacaksanız mutlaka asustan aldığınız yazılı teyit olsun eliniz de sonradan çıkıp da bilmiyorduk olayına dönmesin olay.