- Tepki
- 77
Ordaki sistem bileşenleri kullanılmış yada sıkıntılı ürünler olabilir mi ? çok sacma degil mi mesela ekran 3070 ekran kartı 20 k ama hazır sistem de 20 k alınca diger bileşenleri bedavaya mı geliyor yani ?
Hayır hepsi 0Ordaki sistem bileşenleri kullanılmış yada sıkıntılı ürünler olabilir mi ? çok sacma degil mi mesela ekran 3070 ekran kartı 20 k ama hazır sistem de 20 k alınca diger bileşenleri bedavaya mı geliyor yani ?
SADECE ekran kartların tek almaya kalkarsanız FİYATI yüksek olabilir nedeni Madencilik yapmaya kalkısanlar yüzünden oldu bu sebeple bütün ekran kartı fiyatları yüksek... hazır sistemlerde ise normal fiyatıOrdaki sistem bileşenleri kullanılmış yada sıkıntılı ürünler olabilir mi ? çok sacma degil mi mesela ekran 3070 ekran kartı 20 k ama hazır sistem de 20 k alınca diger bileşenleri bedavaya mı geliyor yani ?
Doğru söylüyor Gaming gen olmasa İtopya ya kalırsak efsane diye adlandırdıkları indirim zamanlarında indirim diye bindirim yemeye devam ederdik piyasaya göre kaliteli parçalarla kaliteli fiyatlar gaming gende oluyorGaming gen olmasa piyasa da kalıcı olarak kaliteli uygun fiyatlı sistem yapan yok
1 2 haftaya koyarlar seçimden sonra yaniGaminggen 4070 li sistem ne zaman stoğa sokar sizce yaklaşık 5-6 gündür yok
O zamana kadar da fiyatların artma riski var.1 2 haftaya koyarlar seçimden sonra yani
coil whine çıktı mı bende çıktı gamingenden aldımHocam içiniz rahat olsun gaminggen şuan piyasada en çok satış yapan firmalardan biri kendim 3070 sistem aldım en son aklınız kalmasın.
Coil whine gaming gen ile olan bir sorun değildircoil whine çıktı mı bende çıktı gamingenden aldım
bu sorun sadece bende çıksa tamam dicemde alanların genelinde çıkıyor youtubede görebilirsinCoil whine gaming gen ile olan bir sorun değildir
Hiç denk gelmedimbu sorun sadece bende çıksa tamam dicemde alanların genelinde çıkıyor youtubede görebilirsin
cunku tr pıyasasındakı cogu kartta cw mevcut. gamınggen ıle alakası yok emin olun.bu sorun sadece bende çıksa tamam dicemde alanların genelinde çıkıyor youtubede görebilirsin
sende var mıcunku tr pıyasasındakı cogu kartta cw mevcut. gamınggen ıle alakası yok emin olun.
var 3060dada var 3070dede varsende var mı
peki sesi azaltabilir miyimvar 3060dada var 3070dede varoncekı kartlarımdada olanlar vardı arkadasımlardada var
fps sabıtleyerek sesi azalltıgını sesin gittigini soyleyenler var ben hıc denemedım bır zararı yok cunku kasa kapalı kulaklıkla oyun oynuyoruz sabıtleme ıcınde oynadıgınız oyunlara göre oyun menusunden yapabılırsınız kı her oyundada yapmıyor zaten.peki sesi azaltabilir miyim
fps kısıtlaması diyolarda nasıl 144fpsye sınırlıcam