Gaminggentr'den aldığım sistem 1 haftadır hazırlanıyor.

Hüdayi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba, yoğunluk olduğu için gecikme normal. Müşteri hizmetleri ile görüşün isterseniz. Ben görüştüğümde ılımlı yaklaştılar ve ürün 2 güne kargolandı görüşmem sonrasında.
hocam şimdi konuştum ve yarın cıkar perşembe adresiniz de olur denildi yani ne diyim bilemedim

AMBARGO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
11. gün yani bugün kargoya verildi... Biraz yoğunluk var imiş.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Müşteri hizmetleri aramanızı tavsiye ederim, canlı desteğe göre orası daha çözüm odaklı davranıyor.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
süreleri uzatmışlar baya 11 günde sistem çıkartmak da ne bilim

KS

crocx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
3 gün önce aldığım sistem hala hazırlanıyor diye gösteriyor sitede 1-2 gün içerisinde yazıyor ama hala hazırlanıyor,bu normal midir ? Siteden alışveriş yapan arkadaşlar beni bilgilendirebilir m i ?
Sistem sonunda geldi arkadaşlar kurdum ve şuan yeni pc den yazıyorum kutularda hasar vs. yoktu ekran kartını biraz zor taktım ama sorunsuz çalışıyor.Testlerimide yaptım bir sorun yok gibi.Alanlara hayırlı olsun.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Sistem sonunda geldi arkadaşlar kurdum ve şuan yeni pc den yazıyorum kutularda hasar vs. yoktu ekran kartını biraz zor taktım ama sorunsuz çalışıyor.Testlerimide yaptım bir sorun yok gibi.Alanlara hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocam. Benim sistemde egzoz fan ters takılmıştı :) Sanırım aceleyle rastgele takıp geçmişlerdi. Fark edip, düzelttim. Siz de bir kontrol edin derim.

Ek olarak alttaki fanın pek bir katkısı yoktu, onu söküp üste egzoz fan olarak değiştirdim

Ekli dosyalar

• Mbk-p.jpeg
    Mbk-p.jpeg
    133.2 KB · Görüntüleme: 37
KS

crocx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Hayırlı olsun hocam. Benim sistemde egzoz fan ters takılmıştı :) Sanırım aceleyle rastgele takıp geçmişlerdi. Fark edip, düzelttim. Siz de bir kontrol edin derim.

Ek olarak alttaki fanın pek bir katkısı yoktu, onu söküp üste egzoz fan olarak değiştirdim
Hocam sizde renkler değişiyor mu ?
Benim led tuşu çalışmıyor herhalde.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ledler, rainbow olarak geliyor. Kontrolcü falan da yok kasa üzerinde. Yani kapanması ya da renklerin değişmesi mümkün değil.

shabbaros

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kargolarınız ne durumda ben halen bekliyorum☹️

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Selamlar,
Sistemleriniz hayırlı olsun. Kasa üzerinde bulunan reset tuşuna basarak veya biraz uzun basılı tutarak led'ler değişiyor olması lazım. Sizlerin kasaları da aynı şekilde mi kontrol etmeniz mümkün mü ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri