Gaminggentr'den aldığım sistem 1 haftadır hazırlanıyor.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Selamlar,
Sistemleriniz hayırlı olsun. Kasa üzerinde bulunan reset tuşuna basarak veya biraz uzun basılı tutarak led'ler değişiyor olması lazım. Sizlerin kasaları da aynı şekilde mi kontrol etmeniz mümkün mü ?
Bu kasada kontrolcü yok. Resrt sw ve led sw boşta.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Anladım hocam. Normal şartlarda Reset tuşunu rgb fanlara bağlıyorlar. Benim ve bir kaç arkadaşımın kasası farklı marka ve model olmasına rağmen bu şekilde. Reset tuşu üzerinden rgb'leri kontrol edebiliyoruz.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Anladım hocam. Normal şartlarda Reset tuşunu rgb fanlara bağlıyorlar. Benim ve bir kaç arkadaşımın kasası farklı marka ve model olmasına rağmen bu şekilde. Reset tuşu üzerinden rgb'leri kontrol edebiliyoruz.
Evet biliyorum, bunu inceledim ama pini bağlayacak bir yer yok. :(

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Switchler boşta çünkü hocam reset sw de led sw de. Bu kasa için kapatmak mümkün değil.
Hocam bu konu kesin mi? Gaming.gen ile iletişime geçtiğimde psudan kablo geliyor ona takacaksınız gibi bir cümle söylediler. Bütün gün acaba psudan nasıl bir kablo geliyor da ben göremiyorum diye kafayı yedim. (Kasadaki fanların RGB olduğunu yazmışlar bir de)

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Hocam bu konu kesin mi? Gaming.gen ile iletişime geçtiğimde psudan kablo geliyor ona takacaksınız gibi bir cümle söylediler. Bütün gün acaba psudan nasıl bir kablo geliyor da ben göremiyorum diye kafayı yedim. (Kasadaki fanların RGB olduğunu yazmışlar bir de)
Ben bir şey bulamadım. Eğer siz bulursanız, lütfen benimle de paylaşın.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar, LED kontrolü için RESET SW'ye takmanız gerekiyor. Anakartta yeri var.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Reset Sw’ye taktığımda led butondan reset atıyor hocam bilgisayar reset tuşu da bir işlem yapmıyor.
E normal olarak hocam :D

O yüzden anlamadım yani. Kontrolcüsü yok fanların.

Siz reset bölümüne 2 pinli ne bağlarsanız bağlayın onun işlevi sadece RESET atmak olur.

Normalde kontrolcü olur, kasadan led için ayrı bir switch çıkmıyorsa, RESET SW kontrolcüye bağlanır ve bu sayede RESET tuşu fanda rgb'yi kontrol etmeyi sağlar.

Ama bu fanlar 3 pinli ve molex çıkışlı sadece. PSU'dan gelen molexe bağlayarak çalışıyorlar. Switch bağlayacak herhangi bir ara araç ve giriş bulunmamakta.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri