Garaj 15

hamradio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Pc hocasına nasıl ulaşabilirim bi fikri olan var mı? Mail attım cevap yok, instadan dm attım cevap yok, videosuna yorum yazdım yine cevap yok. 200k bütçeli sistem toplamak istiyorum. Tanıdığım, güvendiğim sistem toplayacak kimse yok. İnternetten bakarak yapsam tek bi yanlış kablolamada anakartı yakarım. Bios güncellemeleri zaten çince geliyo. Diyeceksiniz “e güzel kardeşim git itopya yada vatanbilgisayara yapsınlar” tamam abi haklısınız da sordum adamlara montaj kısmına almıyorlar. servet harcayacağım sisteminde kutusunu açıp jelatinini sökme zevki olmadıktan sonra…

Seyit027

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Sinerjiden alma başka bişi demiyorum montajlama berbat kasa düzeni berbat kasaya fan ekleyebilirmiyiz diyorum kullanıma göre ihtiyacın varsa sonra kendin ekle diyor. Power subly kasaya sığmadı dediler o zaman o kasayı neden pc toplamada öneriyorsun .
4 k fazla para verdim psu için atx ebadından aynı özellikteki sfxl psu ya .
sıvı soğutucu üste sığmıyor dediler sıvı soğutucuyu aşağı montajladılar.
Üstelik fan akışını ters yapmışlar alt hava çıkış kanalı yapmışlar kasanın içindeki sıcak hava sıvı soğutucunun radyatöre üsfülür fanlar.
Anakartı aşağı indirmemişler sıvı soğutucu sığmıyor diyorlar 3-4 tane fotoğraf attım kasanın anakartının aşağı indirileceği hakkında ve üste montajlanması için dedikleri cevap şu montaj birimimiz bu şekilde uygun görmüştür.
Kasanı iyi seç kasana uygun parçalar olmasına dikkat et

KS

hamradio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sinerjiden alma başka bişi demiyorum montajlama berbat kasa düzeni berbat kasaya fan ekleyebilirmiyiz diyorum kullanıma göre ihtiyacın varsa sonra kendin ekle diyor. Power subly kasaya sığmadı dediler o zaman o kasayı neden pc toplamada öneriyorsun .
4 k fazla para verdim psu için atx ebadından aynı özellikteki sfxl psu ya .
sıvı soğutucu üste sığmıyor dediler sıvı soğutucuyu aşağı montajladılar.
Üstelik fan akışını ters yapmışlar alt hava çıkış kanalı yapmışlar kasanın içindeki sıcak hava sıvı soğutucunun radyatöre üsfülür fanlar.
Anakartı aşağı indirmemişler sıvı soğutucu sığmıyor diyorlar 3-4 tane fotoğraf attım kasanın anakartının aşağı indirileceği hakkında ve üste montajlanması için dedikleri cevap şu montaj birimimiz bu şekilde uygun görmüştür.
Kasanı iyi seç kasana uygun parçalar olmasına dikkat et
Varya şu olayı anlattığınız o kadar iyi oldu ki. İtopyaya göre parçalar biraz daha ucuz diye sinerjide toplayacaktım. Ama demekki ucuz etin yahnisiymiş. Valla pc hocasından hala bi dönüş yok muhtemelen artık parçaları kasada açıp jelatinlerini söküp montaja vericem:)

Seyit027

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Varya şu olayı anlattığınız o kadar iyi oldu ki. İtopyaya göre parçalar biraz daha ucuz diye sinerjide toplayacaktım. Ama demekki ucuz etin yahnisiymiş. Valla pc hocasından hala bi dönüş yok muhtemelen artık parçaları kasada açıp jelatinlerini söküp montaja vericem:)
Vallaha 120 binde ben harcadım aşağı yukarı herşeyin fiyatı aynı bütün yerlerde birinde ekran kartı pahalı birinde anakart birinde psu pahalı en mantıklısı sistemi tek tek kendin alacaksın sağlam bilgisayarcıya toplatacaksın yada kendin yapacaksın

Seyit027

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bu adama toplat video da çeker kendi sayfasına içerik üretir

KS

hamradio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Vallaha 120 binde ben harcadım aşağı yukarı herşeyin fiyatı aynı bütün yerlerde birinde ekran kartı pahalı birinde anakart birinde psu pahalı en mantıklısı sistemi tek tek kendin alacaksın sağlam bilgisayarcıya toplatacaksın yada kendin yapacaksın
işte sorunda o. tanıdığım bilgisayarcı o kadar bıkkın iş yapıyor ki alacağım sistemi 1 haftada lütfen toplar. Dediğin gibi yapıcam bende tek tek parçaları farklı yerden alıp youtubedan bakarak kendim toplayacağım bakalım artık başka yol kalmadı.

Seyit027

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
istanbul çevresindeysen bu arkadaşa ver bence yardımcı olur video içeriği için destek olur ben Adana da istikamet ediyoeum

KS

hamradio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu adama toplat video da çeker kendi sayfasına içerik üretir
valla işi bu olan, bunla içerik üreten bildiğim herkese mail attım, dm attım kimse olumlu-olumsuz cevap bile vermedi. Yıl olmuş 2024 kimsenin gözü telefondan yada ekrandan kalkmıyor, hani holdinglere bile mail atsam en geç 2 günde cevap veriyo. 1 hafta oldu bi ''evet/hayır'' diye cevap bekliyorum. Ama şansımı bi denerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri