Garanti Bbva Gelmeyen Iade Gaming Gen Tr

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
iyzico ve gaming gen tr iadenin yapıldığını söylüyor 31 ekim de ve iade referans numarasını attılar bankaya söylediğim de provizyon da bile görünmediğini söylediler iadeye dair herhangi bir şey yok diyor. Ne yapacağım 18.999 tl gelmedi bugun 4 is gunu hazır sistem alacağım yandım param kayboldu lutfen yardimci olun

Bekleyen iade olarak gözüküyordu şimdi gözükmüyor

3 gün geçti

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
iyzico ve gaming gen tr iadenin yapıldığını söylüyor 31 ekim de ve iade referans numarasını attılar bankaya söylediğim de provizyon da bile görünmediğini söylediler iadeye dair herhangi bir şey yok diyor. Ne yapacağım 18.999 tl gelmedi bugun 4 is gunu hazır sistem alacağım yandım param kayboldu lutfen yardimci olun

Bekleyen iade olarak gözüküyordu şimdi gözükmüyor

3 gün geçti
Thh ye başvur

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Anladim dediğim gibi yapılabilecek çok birsey yok
Evet banka mail attı harcama itirazı yapmam gerektiğini söyledi ve en az 60 günde sonuçlanırmış hayallerimle oynandı Garanti BBVA tarafından bilgisayar alacaktım şimdi hiç alamayacağım fiyatlar 2 katına cikar artık üzülüyorum halime yazık oldu

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Anladim dediğim gibi yapılabilecek çok birsey yok
Hocam iadem dün gece geldi hemen 4060 r5 5600 çektim 1 lira bütçe bile yukarı çıkmıyordum ti alacaktım normalde ama bu da 1080p oyunculuk için yeter diye düşünüyorum bir de psu xpg kyber 750w gold yaptim upgrade acik olsun diye

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Hocam iadem dün gece geldi hemen 4060 r5 5600 çektim 1 lira bütçe bile yukarı çıkmıyordum ti alacaktım normalde ama bu da 1080p oyunculuk için yeter diye düşünüyorum bir de psu xpg kyber 750w gold yaptim upgrade acik olsun diye
hadi geçmiş olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri