garanti belgesi kayboldu ne yapmam lazım

Mustafa Ince

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamun aleyküm hocam 06/2018 de aldıgım benq zowie fk2 mouse da kablosunda bi baglantı kesintisi oluyor garantiye yollayacagım satın aldıgım site ile görüştüm (gamemar) nereye ve ne şekil yollayacaklarını mail olarak atmıslar garanti belgesi fatura kopyası felan yazmıslarda kutuda 2 tane fatura cıktı garanti belgesini görmedim kaybolma ihtimali neredeyse yok bütün faturalar aynı kutuda duruyor garanti kagıdı olmadan faturayla garantiye yollayallasam sorun olurmu yada direkt gamemar ile görüşmemi saglayayım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Direkt firma ile görüşün. Bazı firmalar fatura ile işlem yapıyor garanti belgesini doldurmamak için hatta bu yüzden koymadıkları bile oluyor kağıdı kutuya bir görüşün belki böyledir. Eğer böyle değilse garanti kağıdı isteyeceklerdir.

alptigin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamun aleyküm hocam 06/2018 de aldıgım benq zowie fk2 mouse da kablosunda bi baglantı kesintisi oluyor garantiye yollayacagım satın aldıgım site ile görüştüm (gamemar) nereye ve ne şekil yollayacaklarını mail olarak atmıslar garanti belgesi fatura kopyası felan yazmıslarda kutuda 2 tane fatura cıktı garanti belgesini görmedim kaybolma ihtimali neredeyse yok bütün faturalar aynı kutuda duruyor garanti kagıdı olmadan faturayla garantiye yollayallasam sorun olurmu yada direkt gamemar ile görüşmemi saglayayım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Farklı distribütör firmalar varsa garanti belgesi önemli olabilir. Tek distribütör firma varsa fatura yeterli olacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri