Garantiden gelen hdd

tremple006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garantiden gelen hdd 

google 1 siteye girerken cok ses yapıyor böyle zorluyormus gibi acılırken öyle birşey okurken cok zorluyormus gibi geliyor tamir edip yollamıslar ama garantiye yollamıstım acaba tekrar yollasam mı yoksa hdd böylemi ben ssd kullandım hic hdd kullanmamıstım yardımcı olurmusunz bunlar normal mi

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ses gelmemesi lazım hart hurt ses geliyorsa geçmiş olsun, garantiye göndermek sana kalmış gönder şansını bi dene ya da bütçen var sa ssd + hdd alıp sistemi ssd ye kurarsın yeni aldığın hddyi depolama olarak kullanırsın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
tremple006' Alıntı:
Garantiden gelen hdd 

google 1 siteye girerken cok ses yapıyor böyle zorluyormus gibi acılırken öyle birşey okurken cok zorluyormus gibi geliyor tamir edip yollamıslar ama garantiye yollamıstım acaba tekrar yollasam mı yoksa hdd böylemi ben ssd kullandım hic hdd kullanmamıstım yardımcı olurmusunz bunlar normal mi

HDD 'ler genellikle işlem sırasında ses çıkartırlar ve eğer sistem HDD 'ye kurulu ise yapılan her işlemde HDD okuma ve yazma işlemine göre farklı ses çıkartır. HDD Okuma / Yazma Sesi bu verdiğim videodaki seslere bak eğer sendeki HDD 'den gelen sesler bu tarz sesler ise sorunun yok o HDD 'nin genel sesi.

KS

tremple006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynen uğur abi bu ses e benzer sesler gelıyor okurken allah belasını versn ya bu hdd :S ssd kurban olaym

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
tremple006' Alıntı:
aynen uğur abi bu ses e benzer sesler gelıyor okurken allah belasını versn ya bu hdd :S ssd kurban olaym

Bu sesler normal mekanik aksam bu sesleri işlemler sırasında çıkartır. SSD 'lerde sadece elektronik aksam olduğundan ses yapma gibi bir olay yoktur. 240-250 GB SSD 'lerde bu ara indirimler var 200-300 TL arasında pek çok iyi model var bir tane alırsan sistemi ona kurarsın bu sürekli çıkan sesten kurtulursun ve sadece HDD ile işin olduğunda ses ile karşılaşırsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri