Garantiye Giden Creative Hoparlörün Bozulup Geri Gelmesi

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,] Hoparlörümü aldığımdan beri sol tarafta cızırtı problemi yaşıyordum. Ama o kadar rahatsız etmiyordu.  Bazen dayanılmaz bir hal almaya başladı. Neyse, gittim ben hoparlörümü garantiye yolladım(Ayrı ayrı prizlerde, bilgisayarlar da denedim). Geldi garantiden 3 haftanın sonunda fakat "Arıza tespit edilemedi." şeklinde bir yazı ile karşılaşınca şaşırdım. Dedim herhalde ben bir yerde hata yapıyorum. Neyse aldım eve geldim. Taktım bilgisayara baktım bir süre sonra yine aynısını yapmaya başladı fakat biraz azalmış gibiydi. Zaman geçtikte yine aynısını yapmaya başladı. Bir şey izleyip izlememem önemli değil. Durduğu yerde "Czzzzzzzzzzzzzzzz, cz cz cz cz cz, cız pat, cz pat" vs. devam etti. Dedim bu iş böyle olmaz. Gittim tekrar müşteri hizmetlerine. Dedim böyle böyle benim bunu 2. kez gönderişim değişim istiyorum. Tamam not alıyorum dedi. Neyse, benim oradaki çalışana dediğim şeyler şu;[/font]
[font=Georgia,]-Hoparlörümün sol tarafındaki olan cızırtı yapıyor. Diğerinde bir şey yok.[/font]
[font=Georgia,]Karşılığı;[/font]
[font=Georgia,]- Bir süre sonra mı yapıyor hep mi yapıyor?[/font]
[font=Georgia,]- Bir süre sonra yapıyor fakat sadece sol taraftan geliyor diyorum üzerine basa basa. (İlk yolladığım zaman da bunu belirtmiştim)[/font]
[font=Georgia,]Aldığı not: Hoparlörün bir tanesi bir süre sonra cızırtı yapmaya başlıyor. Bu 2. kez yollanıyor.[/font]
[font=Georgia,]Bu kadar. Ben ona ayrı bir şey diyorum o başka bir şey yazıyor. Resmen saçmalık.[/font]

[font=Georgia,]Bu arada bugün tekrar teslim aldım yine aynı şekilde "arıza tespit edilmedi." Neyse eve geldim taktım fişe. Hani radyasyon sesi vardır ya sol taraftan aynı bu şekilde ses çıkarıyor. Çıldırdım. Direk kutuladım. Garanti belgesini de kutunun içine koymuştum o da kayıp undefined Yarın tekrar götürüp tak bakalım fişe ses var mı yok mu diyip suratlarına çarpıcam. Ve garantiye yollamadan önce bu ses hiç yoktu sadece cızırtı vardı. Alıp üstünde tepiniyorlar mı, test edip etmiyorlar mı o bile belli değil. Şaka gibi bir süreç. Ne yapmalıyım ? Haklarım neler ?[/font]

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
CızIrtı yaptığı yana video ya kaydedip götür bir cd ye yaz yada onu onunla birlikte gönder
Cihaz geliyor bir sıkıntı olmuyor müşteri alıp gidince evde takıyor sıkıntı var diyor o anda yapmıyor olabilir

Artık cızırtı yapmayı da geçti. Fişe takar takmaz radyasyon sesi gibi ses çıkarıyor. 2. kez garantiden geldikten sonra oldu bu olay. Yarın götürüp orada fişe taktırıp kanıtlıcam. Bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Radyasyon sesi yok göremez duyamazsin

Senin sorunun  Radyo frekansı şeklinde yayılıyor frekans yükseldikçe sesi yükselir

Cihazda problem var bariz belli

Ya öyle değil. Nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama cihaz sıkıntılı. Ve bu 2. garanti dönüşünde oldu. Önceden böyle bir sorunu bile yoktu. Hoparlörün sesini artırıp azaltmakla da ses yükselip azalmıyor. Fişe takar takmaz vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye ses geliyo.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Biliyorum dostum sorununu
İnşallah değişir

Garantiye gönderirken kutunun içerisine garanti belgesini koymuştum, o yok. Ve faturasını da garantiye verirken vermiştim. Sanırım o da orda kaldı. Bi sorun çıkar mı ?

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Yok götürdüğün yerde faturasını işte çıkarırlar seri numarası var zaten

Tamam teşekkürler. Bugün götürücem tekrar hoparlörü ve orada gözlerinin önünde bi test etsinler bakalım. Sonuçları bildiririm.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gittim verdim. Müşteri kesinlikle iade/değişim istiyor diye not aldı. Ayrıyetten yine cızırtı çıkarıyor diye not aldı çıldırıyorum ya :D

3 hafta sonra bakalım ne olacak :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri