Geçerli D3D Aygıtı Bulunamadı Founducation Error

silinik55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar bazen oyun sırasında bilgisayarımın ekranı gidiyor ses var ekrana görüntü gelmiyor bende reset atmak zorunda kalıyorum ondan sonra ekran kartı driverimi bilmiyorum ama siliniyor dota 2 de geçerli d3d aygıtı bulunamadı hatası bf 1 de founducation hatası alıyorum ekran kartı driverimi kurduğumda tekrardan bu geçiyor ama tekrar oluyor birkaçgün sonra ekran kartı driverini düzgün kuruyorum önceki ekran kartı driverlerindede aynı hatayı aldım ve formatta denedim ama hiçbirisi çözümüm gidermiyor ekran kartı driverini kurduğum zaman sıkıntısız her oyunu açıyorum (ekran kartım rx 470 strix) ama dediğim gibi birkaç gün sonra tekrar aynısını yaşıyorum bu arada dota 2 yi vulkanda sıkıntısız çalıştırıyor hata olduğu sırada

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: GEÇERLİ D3D AYGITI BULUNAMADI FOUNDUCATİON EROR VS VS

Her bu hatayı verdiğinde driver kaldırıp kuruyormusun ? ayrıca sistemini tam olarak yazarsan iyi olur.

KS

silinik55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet her bu hata olduğunda driveri kurmak zorunda kalıyorum sistemim İ56400 RX 470 STRİX 600W AERECOOL POWER SUPLY SEAGETE BARRACUDA 1 TB HDD KİNGSTON HYPER X FURY 8 GB RAM

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri