Evet gördüm bende kardeşim, Yazık yeminle ülke zor durumda bunlar 3 kuruş peşinde o aldığın para ne seni zengin eder nede fakir eder. Orman yangınlarını hatırlıyorsunuz " Yangın Tüpü ' 250 TL den 400 TL çıkardılar. Yazık yeminle..Bir çok yorumda görmüştüm. Fırsatçılar battaniye tarzı ürünlerin fiyatlarına zam yapmış. Ülkeyi kötüleme konusunda kendi kendimize yetiyoruz.
Yalanmış o.Bir çok yorumda görmüştüm. Fırsatçılar battaniye tarzı ürünlerin fiyatlarına zam yapmış. Ülkeyi kötüleme konusunda kendi kendimize yetiyoruz.
Neden öyle dedin ki?![]()
Elon Musk, deprem bölgesinde iletişimin sağlanması için Türkiye’ye Starlink uydusunu gönderebileceğini açıkladı
Elon Musk, Starlink'in henüz Türk hükümeti tarafından onaylanmadığını, onaylanır onaylanmaz gönderileceğini açıkladı.webrazzi.com
Buda elin gavuru işte
Neden öyle dedin ki?
Yatacak yerleri yok yatacak öbür dünya'da nasıl? hesep verecekler bunlar hiç mi? Allah korkusu yok yada ne bileyim hiç mi? merhamet duyguları yok ya.Elin gavuru yardım için elinden geleni yapar bizimkilerde faydası olacak şeylere hemen zam yapar.. kıssadan hisse işte