geforce experience son 2 Güncellemesi Berbat Sizin Önerdiğiniz sürüm nedir ?
eKRAN kartı İmzada Mecvut
geforce experience 531.68 güncell olanı
eKRAN kartı İmzada Mecvut
geforce experience 531.68 güncell olanı
531.68 ve Bunun 1 alt SürümüBende 531.61 kurulu şu an ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
531.68 güncellemesi yeni indi ve henüz kurmadım. Nasıl bir berbatlık var? Neyle karşılaştınız?
DDU ile sürücüyü temizledikten sonra önceki sürümlerden birine dönüp deneyin.531.68 ve Bunun 1 alt Sürümü
Sürekli Aynı oynu oynuyorum oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi Oyunda Gereksiz Yere Takılmalar Başladı
MasaÜstü Gereksiz Yere Çöküyor
531.41 veya 531.29 deneyebilirsin. |
hocam bende güncelledim ama sorun yok bende acaba farklı bir sorun mu var?531.68 ve Bunun 1 alt Sürümü
Sürekli Aynı oynu oynuyorum oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi Oyunda Gereksiz Yere Takılmalar Başladı
Sürücüde genel bir sorun var diye bahsetmiyor ki. Sanırım sadece tek bir oyunu etkilemiş. Hangi oyun olduğunu yazmadı.hocam bende güncelledim ama sorun yok bende acaba farklı bir sorun mu var?
Bendede oluyor531.68 ve Bunun 1 alt Sürümü
Çökme dışında bazen gereksiz takılma oluyor ama 350 fps aliyomBendede oluyor
Bende Bu Şekilde Yaptım Eskiye Dönüp Yeniden Güncelledim Masaüstü Çökmesi Gitti AMa oyunda takılmalar mevcut Umarım Yeni Güncelleme İle Bu durumu DüzeltirlerDDU ile sürücüyü temizledikten sonra önceki sürümlerden birine dönüp deneyin.
Sürücü değiştirince düzelme olmazsa bir de Windows update ile kontrol edip, güncelleme varsa yapın.
Bu sayfadan sürücüleri arattığınızda yeniden eskiye doğru sıralıyor.![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
531.41 veya 531.29 deneyebilirsin.
Bendede benzer sorun var ve son sürüme güncelliyorum oyun 400fps fakat saniyelik droplar giriyor bu takılmalar da baya sinir bozuyor oyun esnasında531.68 ve Bunun 1 alt Sürümü