Sana ben bir de bir şey sormak istiyorum, kardeşim bu konuları pek anlamam ilk önce onu söyleyeyim sana bazı ekran kartının kutuların sol alt tarafta OC yazıyor. Bu tam olarak nedir? ne işe yarıyor tam olarak.?Asus dual serisinde cw olabilir. Neden pahalı?
Bunu alsana hocam 2 yıl birebir değişim var. Kart güzel
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisiwww.gaming.gen.tr
Önemli bir şey değil. Fabrika çıkışlı oc oluyor hızı biraz aşırttırılmjş ama öyle aman aman fark olmuyor. Bunu oc olmayan modelde kendinde 2 dakika da yaparsın. Kısaca pazarlama taktiği kullanıcıyı kandırma diyelim.Sana ben bir de bir şey sormak istiyorum, kardeşim bu konuları pek anlamam ilk önce onu söyleyeyim sana bazı ekran kartının kutuların sol alt tarafta OC yazıyor. Bu tam olarak nedir? ne işe yarıyor tam olarak.?
Anladım şimdi kardeşim sağ ol.Önemli bir şey değil. Fabrika çıkışlı oc oluyor hızı biraz aşırttırılmjş ama öyle aman aman fark olmuyor. Bunu oc olmayan modelde kendinde 2 dakika da yaparsın. Kısaca pazarlama taktiği kullanıcıyı kandırma diyelim.
Hangi konu hakkında kardeşim yazdın bunu.Bu birebir garantili ürünleri atıyorum 1.5 sene sonra temin edebilecekler mi? Bana pek olabilirmiş gibi gelmiyor. THH lerde sürünürüz yine.
işlemci modelin nedir?Hem ekran kartı hem de RAM almayı düşünüyorum, arkadaşlar ben bu ay sonun da veya diğer aya almak mantıklı olur mu? Bu ekran kartı.
Şuan kullandım ekran kartı ''Geforce Gtx 1050"
Ekli dosyayı görüntüle 34284
Core i5-11400Fişlemci modelin nedir?
bende almak istiyorum soğutması nasıl asusAsus dual serisinde cw olabilir. Neden pahalı?
Bunu alsana hocam 2 yıl birebir değişim var. Kart güzel
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8COC) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA DLSS 3, ultra verimli Ada Lovelace mimarisi ve RTX’in tam ışın izleme özelliğinden güç alan GeForce RTX 40 Serisiwww.gaming.gen.tr
AlabilirsinCore i5-11400F
Işlemçıyı hangi bakımdan sordun ki, kardeşim.Alabilirsin
Darbogaz olur mu olmaz mi gibisindenIşlemçıyı hangi bakımdan sordun ki, kardeşim.
Haa tamam o zaman, kardeşim sağ ol.Darbogaz olur mu olmaz mi gibisinden