C cennggo Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Tem 2023 Mesajlar 21 Tepki 0 31 Tem 2023 #1 Arkadaşlar selam, PCHocası veler sistemini alacağım da gencer gaming peşin+taksit yapıyor mu bilen var mı? Ulaşmaya çalışıyorum firmaya ama ulaşamıyorum mail attım, aradım ama dönüş olmadı. Moderatörün son düzenlenenleri: 31 Tem 2023
Arkadaşlar selam, PCHocası veler sistemini alacağım da gencer gaming peşin+taksit yapıyor mu bilen var mı? Ulaşmaya çalışıyorum firmaya ama ulaşamıyorum mail attım, aradım ama dönüş olmadı.
MveA Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Şub 2023 Mesajlar 159 Tepki 66 Konum Afyonkarahisar 31 Tem 2023 #2 MveA' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Vade farkı var.
KS C cennggo Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Tem 2023 Mesajlar 21 Tepki 0 31 Tem 2023 Konu Sahibi #3 MveA' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 25187 Vade farkı var. Genişletmek için tıkla ... hocam bir kısmını peşin ödemek istiyorum o şekilde oluyor mu
MveA' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 25187 Vade farkı var. Genişletmek için tıkla ... hocam bir kısmını peşin ödemek istiyorum o şekilde oluyor mu
MveA Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 26 Şub 2023 Mesajlar 159 Tepki 66 Konum Afyonkarahisar 31 Tem 2023 #4 Firma ile görüşmen gerekiyor böyle bir ödeme planı için. Yine de kalan tutar için her halükarda vade farkı alırlar diye düşünüyorum.
Firma ile görüşmen gerekiyor böyle bir ödeme planı için. Yine de kalan tutar için her halükarda vade farkı alırlar diye düşünüyorum.