Gencer Gaming 3 Gün Denildi 2 Hafta Teslimat?

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pc hocasinin

PCH V1.1 / INTEL İ3-12100F / ASUS DUAL RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI​

bu sistemini siparis verdim hafta sonu haric 7ile 10 gun dior yanı 2 hafta oda mechul gelmesi 2 hafta bekletior gencer gaming yani bu konu hakkında pc hocasından cevap bekliorum ?

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
hocam biliyorsunuz ki son zamanlarda bazı olaylar yaşandı deprem gibi o yüzden aksatılmış olabilir. yoğunluktan olabilir. arayıp sormanız gerekiyor

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
pc hocasinin

PCH V1.1 / INTEL İ3-12100F / ASUS DUAL RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI​

bu sistemini siparis verdim hafta sonu haric 7ile 10 gun dior yanı 2 hafta oda mechul gelmesi 2 hafta bekletior gencer gaming yani bu konu hakkında pc hocasından cevap bekliorum ?
Pc hocasının yapabileceği bir şey yokki onlar satmıyor, onlar bileşenleri belirliyor Gencer gaming satıyor

KS

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamamda hocam 2 hafta veya ffazlasını sure verıor bunu beltirmesi gerekmiormu para verdik cihaz ne zaman lutfetelerse yanı pc hocasi reklamını yapcak arkasına bakmıcakmı yapma gozunu seveyimya yapmayin bukadarda olmaz

hocam dıorki montaj yapilmasas yolayalım simdi ben bios guncelemesini ve malzemeleri takmasını bilmiorum yani kisacasi dioki vermedigin 300 tl icin 2 hafta beklicen montaj ucreti

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
tamamda hocam 2 hafta veya ffazlasını sure verıor bunu beltirmesi gerekmiormu para verdik cihaz ne zaman lutfetelerse yanı pc hocasi reklamını yapcak arkasına bakmıcakmı yapma gozunu seveyimya yapmayin bukadarda olmaz
hocam ne alakası var şuan taner hoca ile. Tanıtımını yapıyor gencer gaming satışını sağlıyor bunu gencergaming'i arayıp sorabilirsiniz.

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141

hocam dıorki montaj yapilmasas yolayalım simdi ben bios guncelemesini ve malzemeleri takmasını bilmiorum yani kisacasi dioki vermedigin 300 tl icin 2 hafta beklicen montaj ucreti
Sakin ol hocam bişey yaptığımız yok ta dediğim gibi gencer gaming kargoluyor. Pc hocasının uyarması yoğunluğun yok sayılmasını sağlamaz.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
örnek olarak gaminggenden sistem aldı 5 gün içinde kargo veriyorlardı tahmini 1 haftaya elimde olacak iken 3 gün içinde elimde oldu böyle aksaklıklar olabilir arayıp sormanızı tavsiye ediyorum

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
pc hocasinin

satıcıyla iletisime gecin hocam kendilerine mail yada telefon numarasından aramayı deneyin

KS

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
soledigi su arayınca eger montaj istemessenız hemen yolayalım ama montajda 2 hafta veya fazlasın beklicekmisim ? ne alaka yani 1 haftayı anlarimda 2 haftayı anlamam kimse kusura bakmasın eger bi urunun reklamı yapiliorsa 2 hafta cok uzun bir sure bunu belirtmeleri lazım ve insanlar ona gore alis veris yapacagi siteyi secmesi lazım misal ben gencergaming bilmiodum pc hocasına guvendım aldim hatamı ettim yanı ?

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
hocam? yoğunluk olabilir sonuçta sadece siz almıyorsunuz oradan sistem adamlar direk toplayıp göndermiyorlar size test aşamaları da var. + olarak PC HOCASI'na güvenip aldınız tamam da site ile alakalı bir sorun herkesin başına gelebilir sizde hemen istiyorsanız montajsız alın toplayınız.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
soledigi su arayınca eger montaj istemessenız hemen yolayalım ama montajda 2 hafta veya fazlasın beklicekmisim ? ne alaka yani 1 haftayı anlarimda 2 haftayı anlamam kimse kusura bakmasın eger bi urunun reklamı yapiliorsa 2 hafta cok uzun bir sure bunu belirtmeleri lazım ve insanlar ona gore alis veris yapacagi siteyi secmesi lazım misal ben gencergaming bilmiodum pc hocasına guvendım aldim hatamı ettim yanı ?
sistemi demonte alın isterseniz bir bilgisayarcıda toplayın

KS

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam ben sunu anlamıorum beceriksiz bir platformla neden calisir ozaman reklamını yaptigi kurum geregını yapmasi lazim dimi ben pc hocasina guvendim aldim ilk defa bi aldigim urun 2 hafta + daha fazlasi bi sure verıor bu sure gercekten cok fazal amozondan mikrofon aldik urun ta amerikadan geldi 2 hafta surdu bu urun amerikadanmı gelior yapmayin normal karsilanamaz bu olay 1 hafta surer yogunluk olur 2 hafta cok uzun bir sure yapmayin mordart sistem yayınladi max 1 haftata herkesin eline ulasti neyi yetistiremiolar gozunuzu sevim yapmayinya

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Hocam yoğunluktan dolayı olan bir şey bu. Gayet normal yani. Kimseye kızmaya gerek yok.

KS

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kankam bak simdi sen vidioda 3 gunde teslim die dinliorsun para verıorsun sorna sana diok d 2 hafta ve fazzlasi sure bilir ? sence bu durumda ne dusunmeliyim yogunlugu benı alakdar edermi bana onemli olan verdigi sozu yerine getirmesi onemli

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Hocam hayati bir durum gibi davranmayın rica ediyorum, o pc hocasının yapabileceği bir şey değil, yoğunluk markanın beceriksizliği de değil biraz mantıklı düşünün lütfenm

KS

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@Eymen kankam 3 gun sozu verilmedimi benmı yanlis dinledim hadi aksilik yogunluk oldu 1 hafta olsun 2 hafta + daha fazlasi nedir ? bak 1 hafta neyse diorum saten 7 ci gun olacak siparis verileli ben bilgisayardan kazanan bir insanım benım ıcın her gecengun zarar yazıor ben 3 gun gordum verdim siparisi yoksa vermezdim bole olacagini bilsem sozunde duramıolar ne yazıkı bu gevenılırlıgını sorgulatıor ınsanlara

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Ayrıca nerede diyor " söz 3 günde elinizde" diye. Bide kimse sana gencergaminge güven demiyor, kimse sana özel sistem çıkarmıyor kimse sana ayrımcılık yapmaz.

KS

xalemci06x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tmm hocam bben siparisi iptal ediorumya vallahi bilahi 3 gun denıor vidioda acin izleyin izlemedinizmi ? kardesim 2 hafta veya ustu nedir bu yogunluk filan deil bastan sagma kisa ve oz adamlara yazıor ee neymis demonte istiorsanız hemen yolucakmis sirf hazır yolamamak icin yapiolar kardesim baska bisi deil

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
tmm hocam bben siparisi iptal ediorumya vallahi bilahi 3 gun denıor vidioda acin izleyin izlemedinizmi ? kardesim 2 hafta veya ustu nedir bu yogunluk filan deil bastan sagma kisa ve oz adamlara yazıor ee neymis demonte istiorsanız hemen yolucakmis sirf hazır yolamamak icin yapiolar kardesim baska bisi deil
siz bilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri