- Tepki
- 0
pc hocasinin
Pc hocasının yapabileceği bir şey yokki onlar satmıyor, onlar bileşenleri belirliyor Gencer gaming satıyorpc hocasinin
PCH V1.1 / INTEL İ3-12100F / ASUS DUAL RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
bu sistemini siparis verdim hafta sonu haric 7ile 10 gun dior yanı 2 hafta oda mechul gelmesi 2 hafta bekletior gencer gaming yani bu konu hakkında pc hocasından cevap bekliorum ?
hocam ne alakası var şuan taner hoca ile. Tanıtımını yapıyor gencer gaming satışını sağlıyor bunu gencergaming'i arayıp sorabilirsiniz.tamamda hocam 2 hafta veya ffazlasını sure verıor bunu beltirmesi gerekmiormu para verdik cihaz ne zaman lutfetelerse yanı pc hocasi reklamını yapcak arkasına bakmıcakmı yapma gozunu seveyimya yapmayin bukadarda olmaz
Sakin ol hocam bişey yaptığımız yok ta dediğim gibi gencer gaming kargoluyor. Pc hocasının uyarması yoğunluğun yok sayılmasını sağlamaz.tamamda hocam 2 hafta veya ffazlasını sure verıor bunu beltirmesi gerekmiormu para verdik cihaz ne zaman lutfetelerse yanı pc hocasi reklamını yapcak arkasına bakmıcakmı yapma gozunu seveyimya yapmayin bukadarda olmaz
hocam dıorki montaj yapilmasas yolayalım simdi ben bios guncelemesini ve malzemeleri takmasını bilmiorum yani kisacasi dioki vermedigin 300 tl icin 2 hafta beklicen montaj ucreti
satıcıyla iletisime gecin hocam kendilerine mail yada telefon numarasından aramayı deneyinpc hocasinin
PCH V1.1 / INTEL İ3-12100F / ASUS DUAL RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
bu sistemini siparis verdim hafta sonu haric 7ile 10 gun dior yanı 2 hafta oda mechul gelmesi 2 hafta bekletior gencer gaming yani bu konu hakkında pc hocasından cevap bekliorum ?
sistemi demonte alın isterseniz bir bilgisayarcıda toplayınsoledigi su arayınca eger montaj istemessenız hemen yolayalım ama montajda 2 hafta veya fazlasın beklicekmisim ? ne alaka yani 1 haftayı anlarimda 2 haftayı anlamam kimse kusura bakmasın eger bi urunun reklamı yapiliorsa 2 hafta cok uzun bir sure bunu belirtmeleri lazım ve insanlar ona gore alis veris yapacagi siteyi secmesi lazım misal ben gencergaming bilmiodum pc hocasına guvendım aldim hatamı ettim yanı ?
siz bilirsiniztmm hocam bben siparisi iptal ediorumya vallahi bilahi 3 gun denıor vidioda acin izleyin izlemedinizmi ? kardesim 2 hafta veya ustu nedir bu yogunluk filan deil bastan sagma kisa ve oz adamlara yazıor ee neymis demonte istiorsanız hemen yolucakmis sirf hazır yolamamak icin yapiolar kardesim baska bisi deil