- Tepki
- 3
R5 5500 rx 6600 sistem aldim parayi daha ödemedim ne zamana kadar ödemem gerek en son ne zaman
Ödemeden nasıl aldınR5 5500 rx 6600 sistem aldim parayi daha ödemedim ne zamana kadar ödemem gerek en son ne zaman
Ekli dosyayı görüntüle 11346
.Ödemeden nasıl aldın
Ödemeden nasıl aldın
Sisyem nasil f/p mi sıkıntı cikartirmiNe zamandan ziyade stoklu ürünse stoğu bitince alamazsın yoksa herkes senin gibi sepete ekler havale ödeme eft ödeme şeklinde tutar böylece sıkıntı oluşur.
Onu toplama ve hazır sistemleri takip eden arkadaşlar bilerek yazacaktır ben hazır sistemleri takip etmiyorum genelde cevap verir arkadaşlar.Sisyem nasil f/p mi sıkıntı cikartirmi
Oyunlarda sıkıntı olmaz demi parçaların kalitesi nasilSitenin politikasına göre değişir. Ödeme bilgilendirme bölümüne göz gezdirin veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
10k ShiftDelete sistemini almışsınız sanırım. O bütçe için tercih edilebilecek F/P kasalardan birisi.
Ürünün linkini paylaşır mısın ?Oyunlarda sıkıntı olmaz demi parçaların kalitesi nasil
Ürünün linkini paylaşır mısın ?
Sorun yok. Parçalar bütçeye göre iyi. WHQL sürüm driver kurun aldığınızda.404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İyi sistem.404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com