Gençer Gaming Site Hatası?

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Ben açıklamasını yazayım beyler bot cular yine kapış kapış alıyorlar bunu yazılımcının y si olan adam ne olduğunu anlamıştır. Ben sepete eklediysem o ürünü alacağım bu kadar basit o zaman sepete ekletmeyeceksin kodu ona göre yazacaksın eğer durum böyle değilse ben bu sorunda iş ararım bunun savunalacak hiç bir tarafı yok rezil gibi gençer gaming le anlaşmayın o zaman sizde Her bu firmayla pc anlaşması yapan youtube kanlları seyircisi mağdur ediyor.

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Zamanında gayet de aldık aldılar bunda nedne bi farklılık olsun?
Zamanında aldıkların değil bu güncel bilgisyar için konuşuyorum ben. Zamanında bir çok arkadaşımda buradan almış zaten o yüzden üye oldum / o yüzden kanala abone oldum vetüm videoları eksiksiz izledim.

Ama şuan ki çıkan kasa ile ilgili alan bir kişi varmı forumdan ? onu soruyorum

Bu arada senı tebrik ederim.Vermen gereken cevapları vermeyip etraftan dolaşman çok iyi ;)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Zamanında aldıkların değil bu güncel bilgisyar için konuşuyorum ben. Zamanında bir çok arkadaşımda buradan almış zaten o yüzden üye oldum / o yüzden kanala abone oldum vetüm videoları eksiksiz izledim.

Ama şuan ki çıkan kasa ile ilgili alan bir kişi varmı forumdan ? onu soruyorum

Bu arada senı tebrik ederim.Vermen gereken cevapları vermeyip etraftan dolaşman çok iyi ;)
Saygı duyuyorum yaşına hitaben. Anlatamadığım düşünmüyorum. Stoklar sepete eklenince bitiyor sizle beraber 150 200 kişi bekliyor alanlarda oluyor alamayanlarda bu kadar üzülmene gerek yok net al satci biri çıkar 12k ya aynısını alırsın

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Bu firma bedava verse bile almaya uğraşmam, kapısının önünden geçmem o derece yani...
Ben de zamanında da-g7 midir nedir 7800xt için beklemiştim hemde 1 saniye bak yalan yok internetim 1Gb/s ye olmasına rağmen alamamıştım gittim pc kolikten aldım altımda yazan sistemi iyiki alamamışım diyorum

dualtime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İşin tuhaf yanı ben aldım diyene inanmamızı bekliyorlar.

Onca insan sepetten ürün silindi / kodu girdim ürün silindi / 10 saniyede stok bitti deyince utanmadan senin mesajlarına gülüyorum diyorlar.

Alanlara inanın ama alamayanlara sepetim silindi diyenlere inanmayın diyorlar
Ben aldım hocam. saat 7 de sepetten sılındı alamadım. 8 de acılan stoktan aldım. Cok hızlı olmak lazım. Mılyonlarca kıtlesı olan bu tarz yayıncıların cıkardıgı sıstemlerde 300 stok cok az bır sayı ve dakıkalarca yayında kalması ımkansız. 1000 Stoklu vatan sıstemlerı bıle dakıkalar ıcınde subelerde bıttı.

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Saygı duyuyorum yaşına hitaben. Anlatamadığım düşünmüyorum. Stoklar sepete eklenince bitiyor sizle beraber 150 200 kişi bekliyor alanlarda oluyor alamayanlarda bu kadar üzülmene gerek yok net al satci biri çıkar 12k ya aynısını alırsın
Hocam, ürün sepete eklenince stok gitmez böyle bir mantık mı var dalga mı geçiyorsun sen ya ürün onay işleminden geçene kadar stok eskilmez bu nasıl bir yazılım mantalitesidir.bu kadar basit. Bekleyen onlarca kullanıcıdan da dolayı değil bot uygulamalar sayesinde bu olanak oluyor.

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sepetimde olan ürün indirim kodunu girince neden silinir.

Ben aldım hocam. saat 7 de sepetten sılındı alamadım. 8 de acılan stoktan aldım. Cok hızlı olmak lazım. Mılyonlarca kıtlesı olan bu tarz yayıncıların cıkardıgı sıstemlerde 300 stok cok az bır sayı ve dakıkalarca yayında kalması ımkansız. 1000 Stoklu vatan sıstemlerı bıle dakıkalar ıcınde subelerde bıttı.
Rica etsem sipariş ekranının kişisel bilgilerini gizleyerek ekran görüntüsü atarmısın ? LÜTFEN

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Anlatamadım bunu dakikalardır

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocam, ürün sepete eklenince stok gitmez böyle bir mantık mı var dalga mı geçiyorsun sen ya ürün onay işleminden geçene kadar stok eskilmez bu nasıl bir yazılım mantalitesidir.bu kadar basit. Bekleyen onlarca kullanıcıdan da dolayı değil bot uygulamalar sayesinde bu olanak oluyor.
Benim aldığım sitenin destegindeki bilgiye göre durum bu

dualtime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11

Rica etsem sipariş ekranının kişisel bilgilerini gizleyerek ekran görüntüsü atarmısın ? LÜTFEN
1697047031340.png

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Anlatamadım bunu dakikalardır
Tamam arkadaştan ekran görüntüsü istedik eklerse süper olur.

Sepetimde olan ürün indirim kodu girdiğimde neden silinir ?

Madem olay sepete eklemek.

Sepete ekledim ve 100 adet olan stoktan düştü benım sepetime 1 adet verdi.SÜPER İŞİN BÜYÜK KISMINI TAMAMLADIM.

İNDİRİM KODUNU GİRDİĞİMDE NEDEN SİLİNDİ ?

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Bak güzel kardeşim 12 yıldır bilgisayar üzerinde hizmet veriyorum.Karşında boş beleş bir insan yok.Zamanımın %80i gün içinde bilgisayar önünde geçiyor. Sepete ürün eklemeyi almayı silmeyi iyi biliyorum.

36 yaşındayım seni güldürecek kadar şaklaban filan değilim. 36 yaşında 3 çocuk babasıyım.Ortada bir durum var ve insan aklı almıyor.

Oncan insan aynı sorunu yaşıyorken gelip burada çözüm odaklı konuşmak yerine gülüyorum filan diyorsun.

5 seniye öncesinde sepette olan ürün kod girdikten sonra neden silinir ? Hemen akabininde yine 5 sanıye sonra ürün neden stoğa eklenmez.

Hadi sen geldin şimdi bana güldün ? youtube videosu altında onca insanada mı oturup hep birlikte sgülüyorsunuz siz ?

iNSANIN AKLI İLE DALGA GEÇMEYİN VAR BİR DURUM KABUL EDİN. TABI AÇIK AÇIK KABUL EDEMEZSİNİZ.

MADEM bu satış işlemi temiz hadi bir kişi ben aldım buda ödeme dekontum desin. o zaman bende kendime güleceğim.
O dekont gelmez veya biride ben aldım demezse bende sana gülüyorum bilesin.

BAK TEKRAR EDİYORUM BİR KEZ DHA YAZIYORUM.

ÜRÜN SEPETİMDE 5 SANIYE ÖNCE KODU GİRMEDİM BİLEREK TEYİD ETMEK İÇİN 5 YAPTIM ÜRÜN DURUYORDU KODU GİRDİM ÜRÜN SİLİNDİ.

SEPETE EKLEMEDİN FİLAN DEME SEPETİMDEKİ ÜRÜN KODU GİRİNCE SİLİNDİ. BURAYI KAÇIRMA İYİ OKU BURAYI GÜZEL KARDEŞİM.
40 yaşında çoluk çocuk sahibi adamsın dayı ne işin var o zaman burada? Mdem herşeyi biliyorsun madem 10k lık sistemin peşine düşme amacın ne merak ettim.

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Tamam siz yendiniz.

Tebrik ediyorum sizi. Görüntü ekleyen arkadaşa teşekkür ederim.

Youtube videosu altında 650-700 yorum yazan kişi ürünü alamıyor

Sepetinden ürün siliniyor

İndirim kodunu girdiğinde ürün siliniyor

sorun yok diyorsanız

elinize kolunuza sağlık.

Dahada cevap vermem soru sormam siz kazandınız tamam ;)

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Yapman gereken çok basit evet siteyi bizde biliyoruz kötü olduğunu evet botçulara çok müsait site onuda biliyoruz diyip adama cevap vermek hocam
Ben aldığım bilgiyi aktardım ki devam ediyorum. Unutmayın bende emir kuluyum sinirinizi benden çıkarmanizda aşırı saçma

Tamam siz yendiniz.

sorun yok diyorsanız

elinize kolunuza sağlık.

Daha bunun instagram tayfası var facebook tayfası var çok fazla insan var

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Tamam siz yendiniz.

sorun yok diyorsanız

elinize kolunuza sağlık.

Ben aldığım bilgiyi aktardım ki devam ediyorum. Unutmayın bende emir kuluyum sinirinizi benden çıkarmanizda aşırı saçma

Daha bunun instagram tayfası var facebook tayfası var çok fazla insan var
Yani evet doğrusun ya biraz fazla kaçırdım ama adamın kaçırması normal biliyorum o duyguyu çünkü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri