Gencer Gaming

reghss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Gencergamingden sistem alacağım fakat çok fazla sıkıntı yaşayan insanlar gördüm almamı önerir misiniz? Şikayet vara baktım satın alındıktan sonra ilgilenmeyi kesiyorlar sanırsam.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,553
Gencergamingden sistem alacağım fakat çok fazla sıkıntı yaşayan insanlar gördüm almamı önerir misiniz? Şikayet vara baktım satın alındıktan sonra ilgilenmeyi kesiyorlar sanırsam.
Önermem gaming genden al daha kaliteli parçalar

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Hocam her firmada şikayet var suan en çok tercih edilen ve memnun kalınan site gaminggen.

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Bütün Sirketler Kusurludur Hata yapabilir bu iyi birsey hocam... GaminGenTR Diğer Satıcılardan Daha az sikayetleri var, sahsen gencer gaming güvenmiyorum son alacagım yerlerden bir tanesi

yunusis1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben de bugün v2.1 satın aldım, size ortalama kaç gün içinde hazırlayıp kargoya verdiler? Satıcıyla ilgili oldukça fazla olumsuz yorum okudum, iptal edip etmemek arasında kaldım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Ben de bugün v2.1 satın aldım, size ortalama kaç gün içinde hazırlayıp kargoya verdiler? Satıcıyla ilgili oldukça fazla olumsuz yorum okudum, iptal edip etmemek arasında kaldım.
bilemiyoruz yogunluga göre değisir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri