Önermem gaming genden al daha kaliteli parçalarGencergamingden sistem alacağım fakat çok fazla sıkıntı yaşayan insanlar gördüm almamı önerir misiniz? Şikayet vara baktım satın alındıktan sonra ilgilenmeyi kesiyorlar sanırsam.
Hocam her firmada şikayet var suan en çok tercih edilen ve memnun kalınan site gaminggen.Gencergamingden sistem alacağım fakat çok fazla sıkıntı yaşayan insanlar gördüm almamı önerir misiniz? Şikayet vara baktım satın alındıktan sonra ilgilenmeyi kesiyorlar sanırsam.
Bütün Sirketler Kusurludur Hata yapabilir bu iyi birsey hocam... GaminGenTR Diğer Satıcılardan Daha az sikayetleri var, sahsen gencer gaming güvenmiyorum son alacagım yerlerden bir tanesiGencergamingden sistem alacağım fakat çok fazla sıkıntı yaşayan insanlar gördüm almamı önerir misiniz? Şikayet vara baktım satın alındıktan sonra ilgilenmeyi kesiyorlar sanırsam.
bilemiyoruz yogunluga göre değisirBen de bugün v2.1 satın aldım, size ortalama kaç gün içinde hazırlayıp kargoya verdiler? Satıcıyla ilgili oldukça fazla olumsuz yorum okudum, iptal edip etmemek arasında kaldım.