Gençer Gaming'in Yine Sınıfta Kalması

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Gençer gaming 400 stok diyip Max 100-150 stoğu donanım arşivi ile ortaklaşa satıp en az 200 Stoğu buhar edip, geri kalan siparişlerin birçoğunuda iptal etmesine ve bu durum için insanların hakkını savunanlarıda forumlarından banlamalarına ne diyorsunuz?
Ayrıcada sadece fiyat değişecek dedikleri ekstra 100 stokta işlemciyide değiştirip 2.5k üstüne koydular adamlar ahahaha

Taner hocama tavsiye bu firmadan bedavaya sistem çıkartıcaz video çekin deseler uzak durun.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Adamların kesin olarak kaç sistem sattığını bilmeden böyle konuşmak saçma. İptal etmeleri de sitenin çok iyi olmaması ve aynı anda alımda stok bitmesine rağmen insanların almış gibi gözükmesi ile alakalı bence.

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Adamların kesin olarak kaç sistem sattığını bilmeden böyle konuşmak saçma. İptal etmeleri de sitenin çok iyi olmaması ve aynı anda alımda stok bitmesine rağmen insanların almış gibi gözükmesi ile alakalı bence.
Hocam kesin olarak kaç sattığını bilmiyorum ama kendileri bile kabul eder nitelikte konuştular ve yaptıkları harekette çok açıkça bunu kanıtladı. Foruma bir konu açtım yüzlerce görüntülenme aldı forumda F5 tuşunu kıranlar var 21:00 ve 22:00'da ama 1 kişi bile aldım ben bu saatlerdeki stoklardan diyemedi ve bende özellikle bu saatlerde almama rağmen kontrol ettiğimde tam 21:00 da ve 22:00 da 10 defa yeniledim sayfayı stok yokken ekran kartı hatası veriyordu hatayı işlemci yoka çevirip devam ettiler ne oldu stok 1 saniyede tükenmiş olamaz bence. İptal edilen stoklarda 0 lira gözüküyor Gençer kendisi paylaşım yaptı ama alıcılarında parası kesilmiş yani yine sistemsel hata olduğundan alanlara bence sistemin verilmesi gerekmekte.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Ne zaman farkına varılacak bilmiyorum ama 1 saat içinde videolar on binlerce kez izleniyor 300 400 stok 10 saniyede bitiyorsa normal değil mi ?

negan grimes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
20.00 da aldım ve dünyanın en iyi sistemi olmasada o kadar kişi bekliyordu 4x100 stok saat başına olduğu için ve alsatçılar her saat 1 tane aldığı için🙂 10 saniyede bitmesini çok normal buluyorum

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Ne zaman farkına varılacak bilmiyorum ama 1 saat içinde videolar on binlerce kez izleniyor 300 400 stok 10 saniyede bitiyorsa normal değil mi ?
Hocam dediğiniz doğru ama bu 10 saniye bile değil. Sadece çıkan uyarı değişti bu kadar yukarıda da açıkladım stok açılmadı bile ve açılmış olsa foruma konular açıldı 3-4 tane bu saatlerde açılan stoklardan alabilen varmı diye ama 1 kişi dahi yazamadı ben alabildim diyerek.

20.00 da aldım ve dünyanın en iyi sistemi olmasada o kadar kişi bekliyordu 4x100 stok saat başına olduğu için ve alsatçılar her saat 1 tane aldığı için🙂 10 saniyede bitmesini çok normal buluyorum
Dostum öyle bir durum olsa yine alabilen olurdu bence adamlar açıklama bile yapamıyor. İptal edilende pek çok sistem var ve bu kişilerde mağdur maalesef.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Katılıyorum maalesef bu gençer Gamingde değil itopya sistemlerde de çok oluyor

negan grimes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam dediğiniz doğru ama bu 10 saniye bile değil. Sadece çıkan uyarı değişti bu kadar yukarıda da açıkladım stok açılmadı bile ve açılmış olsa foruma konular açıldı 3-4 tane bu saatlerde açılan stoklardan alabilen varmı diye ama 1 kişi dahi yazamadı ben alabildim diyerek.

Dostum öyle bir durum olsa yine alabilen olurdu bence adamlar açıklama bile yapamıyor. İptal edilende pek çok sistem var ve bu kişilerde mağdur maalesef.
hocam çok mükemmel bilgi sahibi değilim ama bi kaç fikrimi belirtmek istiyorum
bana göre gençergaming bir amazon bir n11 bir hepsiburada gibi satış platformu değil ve işleyişi o kadar gelişmiş değil bu yüzden bu kadar hızlı işlemler ve çok kişinin alım denemeleri bu tür bi amatör siteyi çökertebilir diye düşünüyorum

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Şu gencerin kampanyali sistemlerinde hep sorun oluyo arkadaş firma yüzünden tanıtan kanal sahibi arkadaşlar da olumsuz tepkilere maruz kaliyo malesef umarım Taner hocada bu yaşanan örnekleri görerek anlaşmalarda daha hassas davranacağından şüphem yok.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Gençer gaming 400 stok diyip Max 100-150 stoğu donanım arşivi ile ortaklaşa satıp en az 200 Stoğu buhar edip, geri kalan siparişlerin birçoğunuda iptal etmesine ve bu durum için insanların hakkını savunanlarıda forumlarından banlamalarına ne diyorsunuz?
Ayrıcada sadece fiyat değişecek dedikleri ekstra 100 stokta işlemciyide değiştirip 2.5k üstüne koydular adamlar ahahaha

Taner hocama tavsiye bu firmadan bedavaya sistem çıkartıcaz video çekin deseler uzak durun.
bende gencer gaminten pek güvenmiyorum , sistem yapıyorlar 9k mesela rtx 3060 yorumda herkes alamadık site bozuldu stok nasıl 2 sn bitti falan

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
bende gencer gaminten pek güvenmiyorum , sistem yapıyorlar 9k mesela rtx 3060 yorumda herkes alamadık site bozuldu stok nasıl 2 sn bitti falan
Ya hadi bitti eyw iyide daha bir sürü farklı şikayetlerde var yani bu işi beceremiyolar adamın aldığı şeyi ödemesini yaptığı şeyi iptal etmek nedir

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
hocam çok mükemmel bilgi sahibi değilim ama bi kaç fikrimi belirtmek istiyorum
bana göre gençergaming bir amazon bir n11 bir hepsiburada gibi satış platformu değil ve işleyişi o kadar gelişmiş değil bu yüzden bu kadar hızlı işlemler ve çok kişinin alım denemeleri bu tür bi amatör siteyi çökertebilir diye düşünüyorum
Dostum onlar gibi olmasada itopya sinerji gaming gen gibi bir site. Ama adamlar her çıkardıkları gerçek indirim denilebilecek sistemde aynı yapıyorlar örneğin Haqquş 11.11 indiriminde de aynısını yaptılar.
Şu gencerin kampanyali sistemlerinde hep sorun oluyo arkadaş firma yüzünden tanıtan kanal sahibi arkadaşlar da olumsuz tepkilere maruz kaliyo malesef umarım Taner hocada bu yaşanan örnekleri görerek anlaşmalarda daha hassas davranacağından şüphem yok.
Bencede hassas olmalılar. Donanım arşivine ve Abdullah hacıgüle tepkim site ve firma hatalı olabilir belki ama bunun farkında olduklarını ve özür mesajını beklerken insanlara saldırgan bir tavırla 21:00 ve 22:00 stokları hakkında konuşan olursa banlarız şeklinde tepki vermeleridir.
Aynen öyle oluyor maalesef. Ben yalovadayım yarın orada olacağım bakalım ne yapacaklar mağaza stoğunda milleti parayı alıp ön sipariş aldık sonra size yollayacağız diyiptemi gönderecekler merak ediyorum.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Valla açıkçası sistemin fiyatı piyasaya göre epey bir uygunsa ve ben illa bu sistemi almak isteyipte alamiyosam alabilen al satcidan 1k fazlasını verip yine alırım bukadar basit

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Alanlar çok şanslı arkadaş aldı 4 tane falan satıcak üstüne kar koyup nakit imkanı olsa bende yapardım iyi ticaret. :D

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Benim bir arkadasim m9 sistemden 10 tane aldi mağazadan artık nasi bir ekip kurduysa helal olsun dedim

KS

Farway

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Alanlar çok şanslı arkadaş aldı 4 tane falan satıcak üstüne kar koyup nakit imkanı olsa bende yapardım iyi ticaret. :D
Millet 1 tane alamadı helal olsun.
Kafadan 15k en az kar çok iyi ya sermayesi olan yapsa iyi para kazanır helal olsun valla.
15k etmez 15.500 e RX6700XT var sistemin ederi max 13K falan bence. 14 bilemedin olsun ama o da zor yani sinerjide 11.5'a çıkardı. Ekran kartı piyasası çöküyor hala.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
sonuç ne olursa olsun çok insan üzüldü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri