General Mobile 4G Alıcam

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
ASUS ZenFone Go bakmanı tavsiye ederim, ayrıca Lenovo K5'de bakabilirsin. İlla General Mobile alıcam diyorsan ısınmadan başka çok fazla sorunu yok..

E

expert

Guest
4G yi alabilirsin kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar

KS

Ömer Özyılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus'a baktım lenovodanda gm 4g dende kötü Lenovoyu düşünebilirim.

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Şuan sol elimin yanında duruyor soruları alayım :) Her türlü soru sorabilirsin yazılımsal özelliklerinden tut şarj aletinin kaç amper olduğuna kadar her şeyini biliyorum almadan önce bayağı bir araştırdım :)

Dur sana General Mobile Android One 4G ile çektiğim bir kaç fotoğraf atayım bir kaç dakika ver bana :)

Kusura bakma geciktim çok fazla işin içindeyim şuan :)

RQygbj.jpg

pE45mL.jpg

kErM1m.jpg

aXqnyO.jpg

Alıntı değildir bizzat kendim çektim (General Mobile Android One 4G ile)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben hala GM discovery kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki beklenenden çok fazlası :) Kaç yılında çıktı bilmiyorum ama baya oldu daha üniversitedeydim onu aldığımda hala tık yok çizik yok. ama tabiki de 1 gb ram artık az system önbellek sorunu da her telefondaki gibi ortarya çıkıyor. Herşeye ragmen ben seviyorum.
O telefon da muhtemelen güzeldir.

O

Oğuzhan

Guest
Gm sağlam marka discoverym vardı ki hala da var taş gibi valla

furkancekmece

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şuan bende kullanıyorum memnunum ama artık yetmiyor yapdığımız işlemlerden dolayı ama normal hatta yoğun kullanımlarda başarılı bir telefon ve google desteği ile 2017 yılına kadar android güncellemeleri yapacak diye biliyorum

KS

Ömer Özyılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkeze yorumları için teşekkür ederim benim telefonda oyunla pek işim yok işim kamera ekran kalitesi ( video izlerken net olması için)
ve şarjının çabuk bitmemesi bu arada ben gm 4g yi vatan bilgisayardan alıcam orda RAM'i 2gb olarak gözüküyor

Hasan Hüseyin Solak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rurouni' Alıntı:
ben hala GM discovery kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki beklenenden çok fazlası :) Kaç yılında çıktı bilmiyorum ama baya oldu daha üniversitedeydim onu aldığımda hala tık yok çizik yok. ama tabiki de 1 gb ram artık az system önbellek sorunu da her telefondaki gibi ortarya çıkıyor. Herşeye ragmen ben seviyorum.

GM Discovery kullanıyorum ama telefona sinir oluyorum. Bahadır abi nasıl sevmeyi başardın? :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Hasan Hüseyin Solak' Alıntı:
Rurouni' Alıntı:

GM Discovery kullanıyorum ama telefona sinir oluyorum. Bahadır abi nasıl sevmeyi başardın? :)

Valla başka da çare yok hani sistemi yeni aldım bide note 7 alamam :D

KS

Ömer Özyılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
General mobile 5m plus aldım 7 gün falan oldu 2. seri yeni serisini kullanıyorum en grafikli oyunlarda ısınıyor telefon bence normal bi ısınma fazlalık hissetirmiyor şarjı kamerası performansı şimdilik yerinde hiç bi sıkıntısı yok alacaklara tavsiye ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri