Merhaba arkadaşlar ben General Mobile 4G kullanıyorum aslında memnunum fakat GM 5 Plus modelini de merak ediyorum alıp kullanan var mı tavsiyeleri görmek dinlemek isterim
Rurouni' Alıntı:bende efsanesini kullanıyorum. discovery yani. memnundum ama artık 1gb ram falan az geliyor yetmiyor, yavas kalıyor vs vs de işte bi note 7 çıkaydı da göreydik değişim vakti geldi emektarın
Sana tavsiyem discoveryden uzaklaş neden dersen discovery güncellemesinde biliyosundur hatalar vardı ve adamlara bunların düzeltilmesi için guncelleme gelip gelmeyeceğini sordum adamlar güncelleme vs gelmeyeceğini söylediler. He çok mu kötü yoo aksine yeterince iyi ama ben tavsiye etmem.
Rurouni' Alıntı:discovery dediğim GM yani. Bütünleştiği için o şekilde yazmışım.alt satırları GM diye editlesem mi acaba
Sana tavsiyem GMden uzaklaş neden dersen discovery güncellemesinde biliyosundur hatalar vardı ve adamlara bunların düzeltilmesi için guncelleme gelip gelmeyeceğini sordum adamlar güncelleme vs gelmeyeceğini söylediler. He çok mu kötü yoo aksine yeterince iyi ama ben tavsiye etmem.
küçük bir araştırma yaptım ve inceleme videolarını izledim oyun performansı çok yok ancak ultra segment oyunlar dışında hepsini rahatlıkla oynatabiliyor. ram yeterli düzeyde batarya da ona keza fiyata diyecek yok. kameralar müthiş. ısı 42 dereceleri görüyor oyunlar sonrasında. yani normal bir kullanıcı için yeterli bir telefon. He 1 sene sonra desteğini kesecek muhtemelen. Benim tavsiye etmediğim nokta burası yazılımlarını hatalarını düzeltmeden bırakması. Onun dışında telefon gayet güzel.