Gerçektende Çok Fazla Yazılımcı Açığı Olduğu Doğru Mu?

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda yazılıma sıfırdan başlayacağım Python ile başlamayı düşünüyorum konuya gelecek olursak nternette biraz araştırma yaptım ve Türkiye yazılımcı açığı olduğunu söylüyorlar gerçekten doğru mu ve benim için avantaj mı çünkü bugünden itibaren günde 4-5 saat yazılım çalışacağım sıfırdan umarım 2 seneye iyi bir yere gelebilirim fikrinizi almak istedim bu konuda. @Art

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yazılıma sıfırdan başlayacağım Python ile başlamayı düşünüyorum konuya gelecek olursak nternette biraz araştırma yaptım ve Türkiye yazılımcı açığı olduğunu söylüyorlar gerçekten doğru mu ve benim için avantaj mı çünkü bugünden itibaren günde 4-5 saat yazılım çalışacağım sıfırdan umarım 2 seneye iyi bir yere gelebilirim fikrinizi almak istedim bu konudaMerhaba arkadaşlar, yazılıma sıfırdan yakın zamanda başlayacağım Python ile internette biraz araştırma yaptım ve Türkiye yazılımcı açığı olduğunu söylüyorlar gerçekten doğru mu ve benim için avantaj mı çünkü bugünden itibaren günde 4-5 saat yazılım çalışacağım sıfırdan umarım 2 seneye iyi bir yere gelebilirim fikrinizi almak istedim bu konuda @Art
Ben böyle düşünmüyorum. Yazilim bir okul vb. Gerektirmedigi icin az bucuk bir çok ugrasan var. Alanda kendini gelistirip siyrilabilirsen ekmek yersin harici cok bir faydasi olmaz. Global arenada da hintliler günlüğü 10 dolara kölelik yapitigi için aralarindan sivrilmek cok zor. Heves kirmak gibi olmasin lakin kaydadeger emek vermezseniz bu alanda ekmek yemeniz zor

KS

heracles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben böyle düşünmüyorum. Yazilim bir okul vb. Gerektirmedigi icin az bucuk bir çok ugrasan var. Alanda kendini gelistirip siyrilabilirsen ekmek yersin harici cok bir faydasi olmaz. Global arenada da hintliler günlüğü 10 dolara kölelik yapitigi için aralarindan sivrilmek cok zor. Heves kirmak gibi olmasin lakin kaydadeger emek vermezseniz bu alanda ekmek yemeniz zor
birader hintlilerde pasaport alamıyor her ne kadar remoto olsada mesela ben data scients kasacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri