Gg15 Aldım Teşekkürler

theimam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam sayenizde hayalini gerceklestirdim.40 yaşındayım çocuk gibi heyecanlıyım.pazar günü PC hocasi gg 15 i gaming gen.tr den ozellestirerek siparsini verdim.biraz pahalıya kaçtı ama sonuçta uzun yıllar kullanacam.tesekkur ederim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,333
Hocam sayenizde hayalini gerceklestirdim.40 yaşındayım çocuk gibi heyecanlıyım.pazar günü PC hocasi gg 15 i gaming gen.tr den ozellestirerek siparsini verdim.biraz pahalıya kaçtı ama sonuçta uzun yıllar kullanacam.tesekkur ederim.
Hayırlı olsun, abi güle güle kullanın. 🥹

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,333
Eyvallah kardeşim Allah sana daha iyisine nasip etsin..
Teşekkür ederim abim, düşünmen yeter. Allah razı olsun.

Ayıptır sorması, sistemi ne kadara aldın? Bir de sistem özellikleri aklında mı? Mesela işlemci, ekran kartı, RAM gibi donanımlar neler?

KS

theimam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim abim, düşünmen yeter. Allah razı olsun.

Ayıptır sorması, sistemi ne kadara aldın? Bir de sistem özellikleri aklında mı? Mesela işlemci, ekran kartı, RAM gibi donanımlar neler?
İşlemci 7800x3d
Ekran kartı 9070 XT
Ram crucial pro 2x16
Anakart Asus B850m-k
Sıvı soğutma Asus 360mm
SSD lexar 1 TB
Harddisk Toshiba 2 TB (sadece depolama için)
Kasa enermax k3 Air
Monitör gameraider sobek 27' 2k
Toplam-117.000-
12 taksit vade farkiyla-156.000

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,333
İşlemci 7800x3d
Ekran kartı 9070 XT
Ram crucial pro 2x16
Anakart Asus B850m-k
Sıvı soğutma Asus 360mm
SSD lexar 1 TB
Harddisk Toshiba 2 TB (sadece depolama için)
Kasa enermax k3 Air
Monitör gameraider sobek 27' 2k
Toplam-117.000-
12 taksit vade farkiyla-156.000
Çok iyi abim, bayağı sağlam bir sistem almışsın. Güle güle kullan, hayırlı olsun tekrardan. 😊

KS

theimam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkür ederim senin düşüncen nedir eksiği yada fazlası.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,333
Teşekkür ederim senin düşüncen nedir eksiği yada fazlası.
B850M-K işini görür ama bu kadar güçlü bir sisteme biraz daha kaliteli bir anakart modeli daha çok yakışır. Bütçe çok zorlanmayacaksa, buraya biraz daha yatırım yapmak uzun vadede daha mantıklı olurdu. Tabii bu benim kendi düşüncem abim.

Bir de kafama takılan konu, sistemin 12 taksitte 156.000 TL’ye çıkması. Yaklaşık 39.000 TL vade farkı gerçekten oldukça yüksek. Eğer peşin alma veya daha düşük faizli bir ödeme seçeneğin varsa, onu değerlendirmen çok daha avantajlı olur.

Monitör konusunda ise maalesef yorum yapamayacağım abim. Markasını daha önce duymadığım için yanlış yönlendirmek istemem. Kusura bakma. Ama diğer parçalar gerçekten oldukça güçlü. Hayırlısıyla uzun yıllar seni rahatlıkla götürür diye düşünüyorum.

KS

theimam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Vallah biraz yüksek tuttu ama daha düşük faiz oranı yoktu.ama anakart benimde canımı sıktı.yapacak birşey yok.beni uzun yıllar oyun oynamak için söylüyorum beni goturmezmi yoksa yarı yoldami bırakır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri