Gg5 apu olacak tamam anladık peki ya diğer sistem ne olacak. O da giriş seviye olacak ama o da apu olmaz herhalde. Ocağın bitimine 3 hafta var. 3 haftada 2 sistem yetişir mi? Hala mı bilgi yok.@"OceanLaB" .
OceanLaB' Alıntı:Merhaba,
Evet ne yazık ki sistemler hakkında bir gelişme olmadı. Bu gelişme tamamen firma kaynaklı. Ben elimden geleni yaptım ve ısrarcı olarak sistemin ne zaman çıkılabileceğini belirttim. Fakat olgun bir girişim meydana gelmedi. Yeni sistemler gelecek. 25-27 Ocak tarihleri arasında bir tane var. İkinci GG5 için bir şey söyleyemiyorum.
Gg5 yalan oldu.burak.23' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Merhaba,
Evet ne yazık ki sistemler hakkında bir gelişme olmadı. Bu gelişme tamamen firma kaynaklı. Ben elimden geleni yaptım ve ısrarcı olarak sistemin ne zaman çıkılabileceğini belirttim. Fakat olgun bir girişim meydana gelmedi. Yeni sistemler gelecek. 25-27 Ocak tarihleri arasında bir tane var. İkinci GG5 için bir şey söyleyemiyorum.
25-27 ocak arası gelecek sistem giriş seviyesi mi olacak ve youtube da belirtilmişti gg5 ocak ayında cıkar diye sizde gg5 için kesin birşey söyleyemediğinize göre bu ay da olması düşük bir ihtimal mi
burak.23' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Merhaba,
25-27 ocak arası gelecek sistem giriş seviyesi mi olacak ve youtube da belirtilmişti gg5 ocak ayında cıkar diye sizde gg5 için kesin birşey söyleyemediğinize göre bu ay da olması düşük bir ihtimal mi
OceanLaB' Alıntı:burak.23' Alıntı:25-27 ocak arası gelecek sistem giriş seviyesi mi olacak ve youtube da belirtilmişti gg5 ocak ayında cıkar diye sizde gg5 için kesin birşey söyleyemediğinize göre bu ay da olması düşük bir ihtimal mi
Evet giriş segment olacak. GG5 yerine alternatif düşünüyoruz şuan. Sanırım 5600G APU modellerinin stokları ile alakalı çözülemeyen sorun var.
Pcüstadı77' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Evet giriş segment olacak. GG5 yerine alternatif düşünüyoruz şuan. Sanırım 5600G APU modellerinin stokları ile alakalı çözülemeyen sorun var.
hocam o alternatif diye bahsettiğiniz pc apu mu olacak?
Herhalde 1650 olacak galiba hocam. Peki tarih kesin olarak belli mi ya da aşağı yukarı birşeyler söyleyebilirmisiniz.OceanLaB' Alıntı:Pcüstadı77' Alıntı:hocam o alternatif diye bahsettiğiniz pc apu mu olacak?
Hayır ekran kartlı çıkacağız.
Pcüstadı77' Alıntı:Herhalde 1650 olacak galiba hocam. Peki tarih kesin olarak belli mi ya da aşağı yukarı birşeyler söyleyebilirmisiniz.OceanLaB' Alıntı:Hayır ekran kartlı çıkacağız.
Peki hocam. Cevabınız için teşekkürler.OceanLaB' Alıntı:Pcüstadı77' Alıntı:Herhalde 1650 olacak galiba hocam. Peki tarih kesin olarak belli mi ya da aşağı yukarı birşeyler söyleyebilirmisiniz.
Parçalar ofise ulaşır ulaşmaz konusunu açacağım.
peki elinize ocak ayının ortalama hangi günlerinde ulaşırOceanLaB' Alıntı:Pcüstadı77' Alıntı:Herhalde 1650 olacak galiba hocam. Peki tarih kesin olarak belli mi ya da aşağı yukarı birşeyler söyleyebilirmisiniz.
Parçalar ofise ulaşır ulaşmaz konusunu açacağım.