GG5 hakkındaki son durum nedir ? Tarih ve sistemin parçaları belli oldu mu ? @"OceanLaB"
hocam neden bu kadar uzun sürdü?BeratG' Alıntı:Selamlar,
GG5 Üzerinde çalışmalarımız devam ediyor, en kısa zamanda forum ve sosyal medya hesaplarımızdan detaylı bilgileri paylaşacağız.
Pcüstadı77' Alıntı:hocam neden bu kadar uzun sürdü?BeratG' Alıntı:Selamlar,
GG5 Üzerinde çalışmalarımız devam ediyor, en kısa zamanda forum ve sosyal medya hesaplarımızdan detaylı bilgileri paylaşacağız.
1 ay önce instagramdan duyurmuştunuz. Hala parçalar belli değil.
Cevabın8z içinden teşekkür ederim hocam. İnşallah 1650'lira sistem çıkar.BeratG' Alıntı:Pcüstadı77' Alıntı:hocam neden bu kadar uzun sürdü?
1 ay önce instagramdan duyurmuştunuz. Hala parçalar belli değil.
Yaşanan kur dalgalanmaları, stokların yeni ürünlerle dolmaması sizlere fiyat performans açısından daha iyi sistem sunmamızı zorlaştırıyor. Yakın zamanda sizleri bilgilendiriyor olacağız, sabrınız için teşekkürler.
ya apu ya da 1650 olacak. 1660 olmasının imkânı yok.Simsekk' Alıntı:Hocam GG5 in ekran kartının 1660 ve üstü olma şansı var mı ?Yoksa 1650 ayarında bi kart mı olacak ?1650 çok yetersiz olduğu için soruyorum.@"OceanLaB"
Maalesef GTX 1660 olma ihtimali yok PC Hocası GG5'in. GG serisi hep giriş segment olarak ilerliyor. Ya APU ya da GTX 1650 - 1650S bandı. Üstü değil.burak.23' Alıntı:Hocam GG5 in ekran kartının 1660 ve üstü olma şansı var mı ?Yoksa 1650 ayarında bi kart mı olacak ?1650 çok yetersiz olduğu için soruyorum.@"OceanLaB". gtx1660 serisinden olmaz ama belki gtx1650 yada gtx1650s olur gtx1660 serisinden olmaz olursa gg5 in giriş seviyesinde olacagı belirtilmişti
GG5 için hangi firmayla anlaştınız belli oldu mu?OceanLaB' Alıntı:Maalesef GTX 1660 olma ihtimali yok PC Hocası GG5'in. GG serisi hep giriş segment olarak ilerliyor. Ya APU ya da GTX 1650 - 1650S bandı. Üstü değil.burak.23' Alıntı:Hocam GG5 in ekran kartının 1660 ve üstü olma şansı var mı ?Yoksa 1650 ayarında bi kart mı olacak ?1650 çok yetersiz olduğu için soruyorum.@"OceanLaB". gtx1660 serisinden olmaz ama belki gtx1650 yada gtx1650s olur gtx1660 serisinden olmaz olursa gg5 in giriş seviyesinde olacagı belirtilmişti
Gaming gen tr de çıkıcak gg seriler hep gaming gen tr de çıkıyorbugrahankskn' Alıntı:GG5 için hangi firmayla anlaştınız belli oldu mu?OceanLaB' Alıntı:Maalesef GTX 1660 olma ihtimali yok PC Hocası GG5'in. GG serisi hep giriş segment olarak ilerliyor. Ya APU ya da GTX 1650 - 1650S bandı. Üstü değil.
Kesinlikle. Bende aynı şekilde düşünüyorum. İşlemci zaten seçildiğinde Ryzen 5 serisi oluyor. APU olması bir şeyi değiştirmiyor. Yanına sonradan bir GTX 1660 - S eklendiğinde taş gibi kullanıyorsunuz.Kerimhan' Alıntı:Gtx 1650 sistemdense APU sistemi tercih ederdim ki bir eklemeyle orta seviye veya üst seviye masaüstüne çevrilebilir olsun.
OceanLaB' Alıntı:Kesinlikle. Bende aynı şekilde düşünüyorum. İşlemci zaten seçildiğinde Ryzen 5 serisi oluyor. APU olması bir şeyi değiştirmiyor. Yanına sonradan bir GTX 1660 - S eklendiğinde taş gibi kullanıyorsunuz.Kerimhan' Alıntı:Gtx 1650 sistemdense APU sistemi tercih ederdim ki bir eklemeyle orta seviye veya üst seviye masaüstüne çevrilebilir olsun.