Gg5 için netleşen bir şey var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetAkif01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi ekran kartl mıı olacak diye sormuyorum ben hqngi gün çıkacağını merak ediyorum geçen ki sistemde saatine kadar söylediniz bizi bilgilendirin forumun bir ayrıcalığı olsun.

ibrahimbbk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
AhmetAkif01' Alıntı:
Abi ekran kartl mıı olacak diye sormuyorum ben hqngi gün çıkacağını merak ediyorum geçen ki sistemde saatine kadar söylediniz bizi bilgilendirin forumun bir ayrıcalığı olsun.

Valla hocam ne kadar bilgi verilirse forumdakiler için o kadar avantaj olur.
Bu piyasada ekran kartlı bir sistem gelirsede cok güzel olur

demirgazi77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok arkadaş böyle bı kurla sistem falan çıkmaz gg5 yalan oldu ben soylim şimdiden arkadaş anlayan biri bana anlatsın Almanya'da Media markette rtx 3080 MSI suprim x 1550 Euro rx 6900 XT 1900 Euro Almanya'da asgari ücret 1584 Euro adam bı aylik maaşıyla 3080 alabiliyo bugün ki kurla rtx 3080 minimum 40 bin TL den basliyo bu nasıl hayat asgari ücret 4250 olsa ne olur benim rtx 3080 alabilmem için tam 10 ay yemeden içmeden çalışmam lazim bu ülkenin halı nolcak

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Cvp: Gg5 için netleşen bir şey var mı?

Merhaba Ahmet,

Geçen açtığın konuya istinaden bir yorum yazmıştık zaten. Tekrar neden açtın anlamadım :) Hani parçalar ofisimde elimde olsa zaten çıkacağım. Şu dönemde olan şeyleri biliyorsunuz. Daha Perşembe günü yüz yüze görüştük. Bazı parçalar belli oldu. Sadece APU'mu  yoksa giriş seviyesi GTX 1650 tarzında bir ekran kartı mı olacak ona karar verilecek.

AMD Ryzen 5600G düşünülüyor işlemci olarak. 2x8 16GB 3600MHz RAM, B550 anakart, 500GB M.2 SSD, 500 veya 650W 80+ Bronze PSU ve kasa olacak.

Zaten bilgi geldiğinde ilk foruma yazıyorum. Buranın ayrıcalığı olacağını söylemiştik.

ibrahimbbk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

@"OceanLaB" hocam gtx 1650 li olursa fiyat araligi ne olur? apu olursa fiyat araligi ne olur ? bu konu hakkindada bilgi verirseniz mutlu oluruz

Mduran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Apu mapu demeyip alasim var gelecek sistemi öte yandan da ömrümde ilk sistem alicam olmusken ekran kartida olsun istiyorum ama gg5 bekleyim dedigimde gg1 in fiyati 8k idi simdi 10k oldu bekledikce para kaybediyoruz bian once sistem hazir olsada alsak cok iyi olucak her gun zarara giriyoz...

M-Q/GÖKTÜRK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

döviz daha artmadan ne olursa onu çıkarmaları lazım bence yoksa 1650 parasına 5600g gibi apu sislem falan çıkartmak zorunda kalacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri