Bu cumartesi gelir mi sistem? Yoksa gelmeye niyeti yok mu?
OceanLaB' Alıntı:GG5 için parça listesi belli oldu. Sadece APU mu yoksa GTX 1650 mi olacak onu bekliyoruz. Bu Cumartesi'ye biraz zor..
OceanLaB' Alıntı:GG5 için parça listesi belli oldu. Sadece APU mu yoksa GTX 1650 mi olacak onu bekliyoruz. Bu Cumartesi'ye biraz zor..
AhmetAkif01' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:GG5 için parça listesi belli oldu. Sadece APU mu yoksa GTX 1650 mi olacak onu bekliyoruz. Bu Cumartesi'ye biraz zor..
Abi tarih veriliri değil mi cumartesi mi satışa çıkacak veya pazartesi mi duyurulur.
burak.23' Alıntı:peki ekran kartlı olursa fiyatı 5 ile 6.5 k arasında olurmu
Pcüstadı77' Alıntı:O zamana kadar dolar 17-18 olunca artık %10-%20 fazladan öderiz.
berke0KXX' Alıntı:Hocam pşu anda sevincimi anlatamam pc toplayamıyacam diye ağlamak üzereydim dolar şuanda 15 tl altına düştü bence 13 seviyelerine kadar düşer o zaman 1650 sistem 5 - 6 k seviyelerine hazırlanır
berke0KXX' Alıntı:Hocam pşu anda sevincimi anlatamam pc toplayamıyacam diye ağlamak üzereydim dolar şuanda 15 tl altına düştü bence 13 seviyelerine kadar düşer o zaman 1650 sistem 5 - 6 k seviyelerine hazırlanır
Pcüstadı77' Alıntı:berke0KXX' Alıntı:Hocam pşu anda sevincimi anlatamam pc toplayamıyacam diye ağlamak üzereydim dolar şuanda 15 tl altına düştü bence 13 seviyelerine kadar düşer o zaman 1650 sistem 5 - 6 k seviyelerine hazırlanır
Öyle olsa çok iyi olurdu ama zor gibi.