kartım da aşırı ısınma sorunu var onla alakalı olabilirmiKontrastı arttırmayı deneyin ek olarak linkteki videoda bir arkadaş şu yorumu yapmış:
"Böyle bir sorununuz var ise monitörünüzü mümkün ise farklı bir bilgisayar ile deneyin. Başka bilgisayarda sorun çıkmıyor ise kablolarınızı ve portlarınızı kontrol edin. Bir sorun yok ise DDU isimli uygulama ile güvenli modda grafik sürücünüzü kaldırın ve NVIDIA/AMD/INTEL grafik kartınızın sağlayıcısının web sitesinden bilgisayarınız için uyumlu güncel bir sürücüyü indirin ve bilgisayarınıza kurun. Hala sorun gitmedi ise monitöre baktırmakta fayda var."
Çoğusu çözümü yok diyor araştırdığıma göre en azından belki azaltmanıza yardımcı olabilir yabancı kaynaklarada bakabilirsiniz.
ddu işlemine gerek duymuyorum daha yeni format attımKontrastı arttırmayı deneyin ek olarak linkteki videoda bir arkadaş şu yorumu yapmış:
"Böyle bir sorununuz var ise monitörünüzü mümkün ise farklı bir bilgisayar ile deneyin. Başka bilgisayarda sorun çıkmıyor ise kablolarınızı ve portlarınızı kontrol edin. Bir sorun yok ise DDU isimli uygulama ile güvenli modda grafik sürücünüzü kaldırın ve NVIDIA/AMD/INTEL grafik kartınızın sağlayıcısının web sitesinden bilgisayarınız için uyumlu güncel bir sürücüyü indirin ve bilgisayarınıza kurun. Hala sorun gitmedi ise monitöre baktırmakta fayda var."
Çoğusu çözümü yok diyor araştırdığıma göre en azından belki azaltmanıza yardımcı olabilir yabancı kaynaklarada bakabilirsiniz.
hocam bide 360 hz monitör kullanıyorum ekran kartım ısınmasın diye 165 fps oynuyorum ghosting burda fazlalaşıyo ama fps kısıtlamayı kaldırdığımda ghosting olayı azalıyo ama ben bunu azaltmak istiyorum işteKontrastı arttırmayı deneyin ek olarak linkteki videoda bir arkadaş şu yorumu yapmış:
Başka bir kasada denediniz mi kendi kasanızdaki kablolamalardan dolayı olabilir kontrol etmenizi öneririm. Birde ekran kartınız neydikartım da aşırı ısınma sorunu var onla alakalı olabilirmi
hani bide yeni nesil monitör böle sorun yapması korkutuyo
ddu işlemine gerek duymuyorum daha yeni format attım
hocam bide 360 hz monitör kullanıyorum ekran kartım ısınmasın diye 165 fps oynuyorum ghosting burda fazlalaşıyo ama fps kısıtlamayı kaldırdığımda ghosting olayı azalıyo ama ben bunu azaltmak istiyorum işte
evga rtx 3060 12gb xcBaşka bir kasada denediniz mi kendi kasanızdaki kablolamalardan dolayı olabilir kontrol etmenizi öneririm. Birde ekran kartınız neydi
kablolama sıkıntısını nasıl düzeltebilirim peki denicek pc yok cünkü hani kablolama sıkıntısını nasıl düzeltcem varsaBaşka bir kasada denediniz mi kendi kasanızdaki kablolamalardan dolayı olabilir kontrol etmenizi öneririm. Birde ekran kartınız neydi
Monitörü yenimi aldınız? Eğer ki aldıysanız iade etmeyi deneyin.monitörümde blm ama bana kalırsa fazla ghostibg var nasıl azaltabilirim bunu
hocam ghostingde iade yapılmıyor diye biliyorum alınalı 8 ay olduMonitörü yenimi aldınız? Eğer ki aldıysanız iade etmeyi deneyin.
öyle bir mesele olacağını zannetmiyorum tüketici dilediği şekilde iade edebilir eğer öyle bir şey varsa da sebep olarak başka bir şey seçebilirsiniz ama 8 ay sonra iade alınacağını zannetmiyorum ne kadardır kullanıyorsunuz monitörüve bide bu monitörde ben şuan 2ms kulllanıyorum panel ayarını aşırı hız moduna alırsam 1ms olcakmış ve bu ayar hangisi bilmiyorum
hocam ghostingde iade yapılmıyor diye biliyorum alınalı 8 ay oldu
8 aydır kulllanıyorum 1 ölü pixeli var ama şunu anlamıyorum aldığım monitör e sporcular için bir monitör bu monitörlerde ghosting olmaması lazımöyle bir mesele olacağını zannetmiyorum tüketici dilediği şekilde iade edebilir eğer öyle bir şey varsa da sebep olarak başka bir şey seçebilirsiniz ama 8 ay sonra iade alınacağını zannetmiyorum ne kadardır kullanıyorsunuz monitörü
Her monitörde Ghosting olabilir hocam.8 aydır kulllanıyorum 1 ölü pixeli var ama şunu anlamıyorum aldığım monitör e sporcular için bir monitör bu monitörlerde ghosting olmaması lazım
Ölü pixel çıkar çıkmaz iadeye vermeliydiniz bu saatten sonra iade alacaklarını zannetmiyorum aldığınız an test etseydiniz keşke. Benim araştırdığım ve bildiğim kadarıyla ghostingin çözümü yok.8 aydır kulllanıyorum 1 ölü pixeli var ama şunu anlamıyorum aldığım monitör e sporcular için bir monitör bu monitörlerde ghosting olmaması lazım
üretim hatasımı yoksa bu normal bişeymiHer monitörde Ghosting olabilir hocam.
hocam aldıktan 1 ay sonra cıktı 3 pixel olması lazımmış ve sonradan cıktıÖlü pixel çıkar çıkmaz iadeye vermeliydiniz bu saatten sonra iade alacaklarını zannetmiyorum aldığınız an test etseydiniz keşke. Benim araştırdığım ve bildiğim kadarıyla ghostingin çözümü yok.
fotoğraftan anlaşılmıyor yinede atayımHocam fotoğrafını çeker misin videoda anlayamıyorum.
Başka Hz de deneye bilir misiniz hocam bende 144 var ufolar ayrı ayrı sizde çok yok gibi duruyor.hocam aldıktan 1 ay sonra cıktı 3 pixel olması lazımmış ve sonradan cıktı
fotoğraftan anlaşılmıyor yinede atayım
![]()
![]()
![]()
hocam daha yeni test ettim super peoplda neredeyse yok ama pubgde ghosting var bu monitörde yine sorunmu var anlamına geliyo yoksa pyunmu sıkıntılıBaşka Hz de deneye bilir misiniz hocam bende 144 var ufolar ayrı ayrı sizde çok yok gibi duruyor.