monitörün hangi model hocamGhosting ı biraz azalttım. Nasıl olmuş? Problemi olan varsa yardımcı olalım birbirimize
Hemen hemen aynıFotoğraf çektiğiniz için mi bu kadar iz bırakıyor, normal baktığınızda da mı böyle?
Gigabyte g27qc A modeli 2kmonitörün hangi model hocam
sorun ne zamandır var yeni mi ürünHemen hemen aynı
Gigabyte g27qc A modeli 2k
Yeni ürünsorun ne zamandır var yeni mi ürün
iade veya değişim talebinde bulundunuzmuYeni ürün
Yok hocam genel olarak bu sorun var VA panel de. Çoğu satın alan kişide çıktıiade veya değişim talebinde bulundunuzmu
VA panellerde ghosting fazladır. Fakat oyunlarda yırtılmalar vs. oluyorsa 14 gün geçmeden iade edin.Ghosting ı biraz azalttım. Nasıl olmuş? Problemi olan varsa yardımcı olalım birbirimize
Oyunlarda vs sorun yok . Fakat sorun olacağını sanmıyorum ben biraz uyguna aldım. 4600 gibi fiyata. İade edersem 2k monitör lar uçmuş. Almak problemVA panellerde ghosting fazladır. Fakat oyunlarda yırtılmalar vs. oluyorsa 14 gün geçmeden iade edin.
Gigabytenin 27 inçimi?Oyunlarda vs sorun yok . Fakat sorun olacağını sanmıyorum ben biraz uyguna aldım. 4600 gibi fiyata. İade edersem 2k monitör lar uçmuş. Almak problem
EvetGigabytenin 27 inçimi?
Hocam nasıl azalttınız ghostingi? Bendede aynı monitör mevcut.
gerek yok değişim olsa aynısı yine gelir va panellerde çok oluyor genellikle hemen hemeniade veya değişim talebinde bulundunuzmu
Aynen kalsın şimdilikgerek yok değişim olsa aynısı yine gelir va panellerde çok oluyor genellikle hemen hemen
Kanka Black equalizer ayarını 11 yaparsan sorunun hafifledigini görürsünHocam nasıl azalttınız ghostingi? Bendede aynı monitör mevcut.
11 yapınca siyah renkler karıncalanıyor. 9 da kullanıyorum oyunlarda daha güzel görüntü sağlıyorAynen kalsın şimdilik
Kanka Black equalizer ayarını 11 yaparsan sorunun hafifledigini görürsün
Hayır kanka daha berbat oluyor. Ghosting testi yapabilirsin11 yapınca siyah renkler karıncalanıyor. 9 da kullanıyorum oyunlarda daha güzel görüntü sağlıyor