Gi̇gabyte G24F-2 Alinir Mi?

emre2308

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba yarın bu monitörü alacağım 10gündür araştırıyorum her yol bu monitöre çıkıyor kartal outlet mağazanın orada oturuyorum gidip ürünlere baktım ama hepsi (en az 2) ölü piksel olduğu için 2777tl gibi fiyattan satılıyor not: gene 2yıl garantili ama olurda ileride bir sıkıntıdan değişim olursa itopya değişim yapmıyor bilginiz olsun (sadece firma kendi değiştirip gönderirse şanslısınız ) aldığınız fiyattan paranızı iade ediyor benimde içime sinmedi ve acıbadem mağazadan sıfır alacağım sizce alınır mı? yoksa başka model bakmalımıyım.

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba yarın bu monitörü alacağım 10gündür araştırıyorum her yol bu monitöre çıkıyor kartal outlet mağazanın orada oturuyorum gidip ürünlere baktım ama hepsi (en az 2) ölü piksel olduğu için 2777tl gibi fiyattan satılıyor not: gene 2yıl garantili ama olurda ileride bir sıkıntıdan değişim olursa itopya değişim yapmıyor bilginiz olsun (sadece firma kendi değiştirip gönderirse şanslısınız ) aldığınız fiyattan paranızı iade ediyor benimde içime sinmedi ve acıbadem mağazadan sıfır alacağım sizde alınır mı? yoksa başka model bakmalımıyım.
Biraz daha para koyar olu pixel yerine rampage alırım

KS

emre2308

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
0 fiyatını haketmiyor bence 4.3 k mi ne onun yerine asus al
indirimli alacağım bu arada marka ve model yazarsanız daha iyi olur asus ama hangisi ayrıca gigabyte kullanan kişilerde yazarsa daha iyi olur en azından kullanıcı yorumuda alırım

Furkanbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Gi̇gabyte G24F-2 monitörünü bende almak istiyordum 3 4 gün önce itopyada 3.600 TL idi fakat bin liraya yakın zam gelmiş hemen​

KS

emre2308

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gigabyte G24F-2 Aldık bakalım testlerini orada yaptırdım sorunsuz hayırlısı olsun inşallah memnun kalırım

Furkanbey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hayırlı olsun senin adına sevindim güzel monitör Fast IPS özelliği var 180 Hzye kadar çıkabiliyor

KS

emre2308

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hayırlı olsun senin adına sevindim güzel monitör Fast IPS özelliği var 180 Hzye kadar çıkabiliyor
Güzel ama ben osd ayalarını anlamadım 3 saat uğraştım netliği bir türlü yakalayamadım oyunlarda piksel ve kırılma çok var 165hz de kullanıyorum paugge 1.4 vesa uyumlu DP kablo aldım düzelmedi ayrıca hdr kötü bence olsun diye koyulmuş osd ayarlarını bilen varsa paylaşırsa iyi olur bu arada 3700tl ye aldım bu fiyata en iyi bu ama hala düzeltemediğim içime sinmeyen ayalar var benden kaynaklı diye düşünüyorum

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Güzel ama ben osd ayalarını anlamadım 3 saat uğraştım netliği bir türlü yakalayamadım oyunlarda piksel ve kırılma çok var 165hz de kullanıyorum paugge 1.4 vesa uyumlu DP kablo aldım düzelmedi ayrıca hdr kötü bence olsun diye koyulmuş osd ayarlarını bilen varsa paylaşırsa iyi olur bu arada 3700tl ye aldım bu fiyata en iyi bu ama hala düzeltemediğim içime sinmeyen ayalar var benden kaynaklı diye düşünüyorum
Bu konuda bilgi edinirsen burada da paylaşabilir misin ? Aynı monitör bende de var, ben de kontrol edeyim. Bu arada şu video'da paylaşılan icc profile'ini kullanıyorum fena değil, bi bak istersen. (videodaki cihaz bir önceki model)

MARİO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Güzel monitör ips panel , fiyatı güzel alınır bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri