Ekli dosyayı görüntüle 35092Hangi kart daha iyi olur , bir de 25k bütçem var vatandan pc önerir misiniz?
Windforce kartlarda eskiden sıcaklık vs.sorunları var deniliyordu. Yeni nesillerde bu yok .
Geçenlerde bi arkadaşa da aldırdık Gayet memnun.
Şu aşağıdaki makinanın kasa ve işlemcisi,özelleştirildi.
Windforce kartlarda eskiden sıcaklık vs.sorunları var deniliyordu. Yeni nesillerde bu yok .
Geçenlerde bi arkadaşa da aldırdık Gayet memnun.
Şu aşağıdaki makinanın kasa ve işlemcisi,özelleştirildi.
oyun testlerini incelediğimde 12400 ile 5500 arasında pek fark yok aslında 3-4 fps oynuyor neden 5500 seçmem gerek açıklar mısınız12400F lere artık bakınmayın. Poweride tavsiye etmem.Ki ,ryzen 5600 ondan bi kaç tık daha öndedir.
Windforce için şu da var mesela Ama 1000 tl fazla gibi olacak Zotac lı sistemden.
AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 - B450M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatan zorunlu mu ? Gigabyte Windforce hiç bir şekilde önermek istemem kart 97 derece görüyor stres testinde. Hangi ilde yaşıyorsunuz ?Ekli dosyayı görüntüle 35092
Ekli dosyayı görüntüle 35095bu sistem nasıl sizce zotac 4060 vs gigabyte 4060 ?
5500 değil ama. Benim söylediğim 5600.Özelleştiriyoruz işlemciyi.Şu da windforce konusu.Ama Zotac olursa,1000 tl daha da ucuza geliyor.oyun testlerini incelediğimde 12400 ile 5500 arasında pek fark yok aslında 3-4 fps oynuyor neden 5500 seçmem gerek açıklar mısınız
vatan şöyle zorunlu vade farksız taksitlendirme yapmam gerekiyor maalesef, istanbulda yaşıyorum gigabyte ekran kartı bende düşünmüyorum aslında sanırsam asus 4060 alacağımVatan zorunlu mu ? Gigabyte Windforce hiç bir şekilde önermek istemem kart 97 derece görüyor stres testinde. Hangi ilde yaşıyorsunuz ?
Vatan her bankaya 3 taksit yapıyor. Şuanda İtopyada kampanya var meselavatan şöyle zorunlu vade farksız taksitlendirme yapmam gerekiyor maalesef, istanbulda yaşıyorum gigabyte ekran kartı bende düşünmüyorum aslında sanırsam asus 4060 alacağım![]()
Aaaa öyle mi teşekkür ederim itopyadan bakayım bi o zaman daha hesaplı oluyodu fiyatlar ordaVatan her bankaya 3 taksit yapıyor. Şuanda İtopyada kampanya var mesela
Axess peşin fiyatına 6 taksit
Cardfinans peşin fiyatına 4 taksit
Maximum peşin fiyatına 4 taksit
Bunları İtopya sunuyor. Onun dışında gaming.gen sitesi Yapıkredi World kart için peşin fiyatına 6 taksit sunuyor. Eğer bunlardan biri sizde varsa oralardan bakmak daha doğru olur.
Yani şu sıralar şu varAaaa öyle mi teşekkür ederim itopyadan bakayım bi o zaman daha hesaplı oluyodu fiyatlar orda
Teşekkürler kanka bakacağımYani şu sıralar şu var
Kasa kesinlikle değişmeli. Ekran kartı beyaz olduğu için şu görselde koyduğum beyazı seçebilirsin.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com