Merhaba öncelikle kasanın yan kısmını açıp tabi sistem kapalı ve fişten çekiliyken, fanların kablosu molex ise güç kaynağından gelen molexe bağlımı diye bakın, değilse takın çalışacaktır. Eğer sata girişli ise aynı şekilde güç kaynağından gelen sata kablosuna bağlayın, anlamıyorsanız kasanın yan tarafını açıp fotograf atın anakartın arka tarafında olan kapak.gencerden sistem aldık her şey okey bios a falan girebiliyoz ama fanlar dönmüyo rgb leride çalışmıyo biosda fanlar 0 rpm gözüküyo
2 dakika içinde atıyorumMerhaba öncelikle kasanın yan kısmını açıp tabi sistem kapalı ve fişten çekiliyken, fanların kablosu molex ise güç kaynağından gelen molexe bağlımı diye bakın, değilse takın çalışacaktır. Eğer sata girişli ise aynı şekilde güç kaynağından gelen sata kablosuna bağlayın, anlamıyorsanız kasanın yan tarafını açıp fotograf atın anakartın arka tarafında olan kapak.
attım hocamMerhaba öncelikle kasanın yan kısmını açıp tabi sistem kapalı ve fişten çekiliyken, fanların kablosu molex ise güç kaynağından gelen molexe bağlımı diye bakın, değilse takın çalışacaktır. Eğer sata girişli ise aynı şekilde güç kaynağından gelen sata kablosuna bağlayın, anlamıyorsanız kasanın yan tarafını açıp fotograf atın anakartın arka tarafında olan kapak.
https://www.gencergaming.com/vulcano sistem bunun fsp psu lu hali fotoğraflarıda sitiyorum hementam net fotograf atamadığınız gibi çokta karmaşık sizden ricam fanların kablolarını takip edip boşta olanların fotograflarını atabilir misiniz? Bir de hazır sistemin tam ismini verin bir bakayım ona göre yardımcı olayım
Bunlar vartam net fotograf atamadığınız gibi çokta karmaşık sizden ricam fanların kablolarını takip edip boşta olanların fotograflarını atabilir misiniz? Bir de hazır sistemin tam ismini verin bir bakayım ona göre yardımcı olayım
keske demonte gönderselerdi fanlar takılı ama kablolamamışlar galiba veya bozuk ürün yolladılarBu firma hazır sistem satıp kasanın fanlarını neden takmadan gönderiyor? Rezillik
Bende anlamış değilim, oysa bir sürü insan bilemeyebiliyor ve karmaşık olduğu gibi, yanlış bağlama olasılığı da var, buradan şimdi en kolay nasıl yardımcı olabiliriz ona bakacağız.Bu firma hazır sistem satıp kasanın fanlarını neden takmadan gönderiyor? Rezillik
valla keske 2k fazla verip baska yerlerden sipariş etseydikBende anlamış değilim, oysa bir sürü insan bilemeyebiliyor ve karmaşık olduğu gibi, yanlış bağlama olasılığı da var, buradan şimdi en kolay nasıl yardımcı olabiliriz ona bakacağız.
Şimdi bu arkadaşın dediğim dakika saniyede elinde tuttuğu sata kablo erkek uç bir de bunun güç kaynağında dışı olanı var oraya bağlaman lazım eğer fanların hepsi birbirine bağlı ise bu satayı taktın mı güç alacak güç kaynağından ve çalışacak ışıklarıda yanacak.valla keske 2k fazla verip baska yerlerden sipariş etseydik
ilk attığınız videoyu yaptı denicez şimdiŞimdi bu arkadaşın dediğim dakika saniyede elinde tuttuğu sata kablo erkek uç bir de bunun güç kaynağında dışı olanı var oraya bağlaman lazım eğer fanların hepsi birbirine bağlı ise bu satayı taktın mı güç alacak güç kaynağından ve çalışacak ışıklarıda yanacak.
Dakika: 3:47 de gösterdiği kablo sende boşta onu da
Youtube CG560
Bir de buradan Recep Baltaş ın rehber videosunu izleyip bağlantıları kontrol edin aynı olmasa bile temelde aynı şeyler. Bu dakikarda elinde 4 pin pwm ile anakarta takılan kısmını ve devamında, güç kaynağından çıkan sata ile kontrolcüden gelen bağlantıyı anlatıyor izleyin
link >> Youtube Recep Baltaş rehber video anlatım uygulamalı.
hocam ilk videoyu yaptık ışıklar geldi ama fanlar dönmüyo belki ısınınca çalışıyodur dicem ama sanmıyorumŞimdi bu arkadaşın dediğim dakika saniyede elinde tuttuğu sata kablo erkek uç bir de bunun güç kaynağında dışı olanı var oraya bağlaman lazım eğer fanların hepsi birbirine bağlı ise bu satayı taktın mı güç alacak güç kaynağından ve çalışacak ışıklarıda yanacak.
Dakika: 3:47 de gösterdiği kablo sende boşta onu da
Youtube CG560
Bir de buradan Recep Baltaş ın rehber videosunu izleyip bağlantıları kontrol edin aynı olmasa bile temelde aynı şeyler. Bu dakikarda elinde 4 pin pwm ile anakarta takılan kısmını ve devamında, güç kaynağından çıkan sata ile kontrolcüden gelen bağlantıyı anlatıyor izleyin
link >> Youtube Recep Baltaş rehber video anlatım uygulamalı.
Tamam olumlu olumsuz buraya sonucu yazın. Eğer fanların ışığı yanıp fanlar dönmüyorsa ikinci videodaki pwm kablosunu anakartta belli olduğu yere bağlarsanız oda çalışacaktır. Siz oradaki anakart model marka farkından dolayı "cha fan" olan sizde "sys_fan 1" yazar 3 delikli fan kablosunu videoda dediği gibi ve gösterdiği gibi bağlayın, 4 pin var ama bizimki 3 pin sorun olmaz bu şekilde bağlayın, gibi bir şey diyor Recep bey video açık olmadığı için biraz kendimce yazdım.ilk attığınız videoyu yaptı denicez şimdi
kabloları birbirinemi bağlıyacağız veya anakartamı takacağız onu tam anlayamadım hocamTamam olumlu olumsuz buraya sonucu yazın. Eğer fanların ışığı yanıp fanlar dönmüyorsa ikinci videodaki pwm kablosunu anakartta belli olduğu yere bağlarsanız oda çalışacaktır. Siz oradaki anakart model marka farkından dolayı "cha fan" olan sizde "sys_fan 1" yazar 3 delikli fan kablosunu videoda dediği gibi ve gösterdiği gibi bağlayın, 4 pin var ama bizimki 3 pin sorun olmaz bu şekilde bağlayın, gibi bir şey diyor Recep bey video açık olmadığı için biraz kendimce yazdım.
hocam herşey tamam çok teşekkür ederiz valla gencer çalışanlarından büyük adamsınız vallaTamam olumlu olumsuz buraya sonucu yazın. Eğer fanların ışığı yanıp fanlar dönmüyorsa ikinci videodaki pwm kablosunu anakartta belli olduğu yere bağlarsanız oda çalışacaktır. Siz oradaki anakart model marka farkından dolayı "cha fan" olan sizde "sys_fan 1" yazar 3 delikli fan kablosunu videoda dediği gibi ve gösterdiği gibi bağlayın, 4 pin var ama bizimki 3 pin sorun olmaz bu şekilde bağlayın, gibi bir şey diyor Recep bey video açık olmadığı için biraz kendimce yazdım.
kabloları birbirinemi bağlıyacağız veya anakartamı takacağız onu tam anlayamadım hocam
görmediniz sanırım sayenizde çözdük sorunu gencergaming çalışanlarından çok uğraştınız valla sağolunEkli dosyayı görüntüle 26031Ekli dosyayı görüntüle 26032
Elinizdeki 3 pin girişli fan kablosu ise onu anakartınızda ki belirtilen yere takmalısın sata kablosunuda taktıysanız 2. videodaki gibi anakarta bağlayın çalışacaktır. Eğer başaramazsanız yarın sabah tanıdığınız anlayan biri varsa çevrenizde ya da bir arkadaşınız ondan yardım isteyin, istemesemde son çare olarak bir bilgisayarcı ya da net kafeye götürüp fan bağlantıları yapılmamış bilmiyorum deyin sizi dolandırmasın bir parça çalmasın veya bozuk demesin ben hiç güvenmiyorum internet kafe ya da bilgisayarcılara..
Evet o ara desteği fotografla desteklemek için yorum hazırlıyordum, büyük alan kapladığı için yorumunuzu fark etmemişim, sorununuzun çözülmesine sevindim, güle güle uzun yıllar kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, iyi geceler dilerimgörmediniz sanırım sayenizde çözdük sorunu gencergaming çalışanlarından çok uğraştınız valla sağolun