Görüntü yok ekranda dp no signal diyor.bozuldugunu nasıl anladınız acaba?
ekran kartı veya monitörden kaynaklı da olabilirGörüntü yok ekranda dp no signal diyor.
Başka ekran kartıyla denendi yine görüntü yok bilgisayarcı sorun anakarta demiş.ekran kartı veya monitörden kaynaklı da olabilir
reis ramleri denedin mi bir tak çıkar yap bir yerleri değiştir bi de 2 ram varsa 1 tane ile deneBaşka ekran kartıyla denendi yine görüntü yok bilgisayarcı sorun anakarta demiş.
Denedim reis benim sorun şöyle oldu valoranta hata aldım biostan secure bottu falan açtım sonra dp no signal dedi.reis ramleri denedin mi bir tak çıkar yap bir yerleri değiştir bi de 2 ram varsa 1 tane ile dene
lan beyler bu anakarta brick atmış olmasın yanlışlıkla?Denedim reis benim sorun şöyle oldu valoranta hata aldım biostan secure bottu falan açtım sonra dp no signal dedi.
Bilmiyorum sorunu garantiye göndericem bilgisayarcı bile yapamadı.lan beyler bu anakarta brick atmış olmasın yanlışlıkla?
çok saçma secure bottu açtın diye anakart mı bozulurDenedim reis benim sorun şöyle oldu valoranta hata aldım biostan secure bottu falan açtım sonra dp no signal dedi.
Evet denedim hiçbirşey olmadı yine aynıçok saçma secure bottu açtın diye anakart mı bozulur
bios pili çıkarıp taktınız mı
Valla videodaki şeyleri yaptım bi anda görüntü gitti dp no signal dedi kimse anlamıyor sorunu bilgisayarcıda yapamamış anlamadı mı artık bilmiyorum.çok saçma secure bottu açtın diye anakart mı bozulur
bios pili çıkarıp taktınız mı
bios update yapmayı denermisin bir deEvet denedim hiçbirşey olmadı yine aynı
Valla videodaki şeyleri yaptım bi anda görüntü gitti dp no signal dedi kimse anlamıyor sorunu bilgisayarcıda yapamamış anlamadı mı artık bilmiyorum.
Gigabyte Anakartlarda bios sorunu çok oluyor özelliklede windows 11 geçerken no signal çok alıyor kisilerBaşka ekran kartıyla denendi yine görüntü yok bilgisayarcı sorun anakarta demiş.