Gigabyte B550M Ds3H Bios Güncelleme Yardımı

UmutYldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar, BIOS'umu güncellemek istiyorum ama hangi sürümü indirmem gerektiğini pek kesitremedim, mesela bunlardan hangileri beta sürüm? hangileri normal sürüm? Bu konudan anlayan birileri yardımcı olabilir mi?

1679695875437.png

KS

UmutYldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ana kartın üzerinde Rev kodu var ona bakıp doğru olanı Rev kodunu indirmen lazım.
ona baktım rev kodları uyuşuyor ama hangi sürüme güncelleyeceğime karar veremedim, mesela f17b mi indirmeliyim f16a mı yoksa f15 mi? hangisi daha sağlıklı olur

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
ona baktım rev kodları uyuşuyor ama hangi sürüme güncelleyeceğime karar veremedim, mesela f17b mi indirmeliyim f16a mı yoksa f15 mi? hangisi daha sağlıklı olur
Hocam şuan en güncel BİOS sürümü F17B Onu güncelle.

İndirdikten sonra, Flash bele içine atın dosyayı. Atmadan önce FAT32'ile USB'ye format atmanız lazım yoksa Q-Flash dosyayı görmüyor.

KS

UmutYldrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam şuan en güncel BİOS sürümü F17B Onu güncelle.

İndirdikten sonra, Flash bele içine atın dosyayı. Atmadan önce FAT32'ile USB'ye format atmanız lazım yoksa Q-Flash dosyayı görmüyor.
Hocam galiba o sondaki B harfi Beta sürüm olduğunu gösteriyormuş, sizce beta sürüme geçilir mi yoksa daha temkinli olmak için f15 mi yapayım?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Hocam galiba o sondaki B harfi Beta sürüm olduğunu gösteriyormuş, sizce beta sürüme geçilir mi yoksa daha temkinli olmak için f15 mi yapayım?
Eğer BETA sürümü olduğunu doğruladıysan o sürümü yükleme BETA olduğu için sıkıntı çıka bilir F15 Yüklemen daha mantıklı olur.

DİP NOT;
Hatırlatmak da fayda var, Güncelleme sırasında elektrik gider veya işlem bitemeden bilgisayarı yeniden başlatırsan. Bilgisayar açılmaz bir daha servise götürmen lazım bunun bilincinde olup yapmanı öneririm sana.

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Sonunda harf olanlar beta sürümü. A-b-c-d farketmeksizin. Direkt sayılar stabil sürüm. F15 öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri