Fan kabloları onlar hocam.Kasadan soyle kablolar da var bunlari nereye takacagim arkadaslar?
Nereye başlayacağım bunlari anakarta miFan kabloları onlar hocam.
Benim işlemci soğutucudada aynı kablo vardı fanında.
Evet hocam anakarta bağlayacaksınız veya kasanın fanıysa fan hub'aNereye başlayacağım bunlari anakarta mi
Hocam ben kasadan gelen bu kablolari anakarta sesten fan ve argb taktım anlayamadigimdan kasanın arkasinda sunlar var dedigin yer burası mi başka da bir sey yokEvet hocam anakarta bağlayacaksınız veya kasanın fanıysa fan hub'a
Ekli dosyayı görüntüle 44990
Buna yani.
Evet hocam oraya takılması lazım olmazsa anakarta bağlayacaksınız.Hocam ben kasadan gelen bu kablolari anakarta sesten fan ve argb taktım anlayamadigimdan kasanın arkasinda sunlar var dedigin yer burası mi başka da bir sey yok
Anakartta taktığım yer dogru mu pekiEvet hocam oraya takılması lazım olmazsa anakarta bağlayacaksınız.
Foto atma şansınız?Anakartta taktığım yer dogru mu peki
Hocam benim anakartı kontrol ettim ADD_GEN_2_1 yazan yere takmışım hocam ben.Anakartta taktığım yer dogru mu peki
Senin dedigin gibi kasanın arkasına taktim geriFoto atma şansınız?
Hocam benim anakartı kontrol ettim ADD_GEN_2_1 yazan yere takmışım hocam ben.
Hocam kısa bir özet yapayım,4 pinli dişi olan soketi fan huba 3 pinli erkek olan soketi anakarttaki ADD_GEN_2_2'ye takacaksınız.Foto atma şansınız?
Hocam benim anakartı kontrol ettim ADD_GEN_2_1 yazan yere takmışım hocam ben.
Teşekkür ederim ama o girişler benim anakartim da yokHocam kısa bir özet yapayım,4 pinli dişi olan soketi fan huba 3 pinli erkek olan soketi anakarttaki ADD_GEN_2_2'ye takacaksınız.
Teşekkür ederim ama o girişler benim anakartim da yok
Ekli dosyayı görüntüle 44998
Hocam sağ en üstte 3 pinlik giriş var oraya takacaksınız.Diğerinide fan huba takacaksınız 3 pin olan ARGB 4 pin olan fan bağlantısı.