hocam hiç uğraşma gigabyte da kronik problem var garantilik olursuniyi geceler herkese sistemde güveli ön yükleme durumu kapalı bunu açmak için BİOS dan Secure Boot u enable yapmama rağmen değişmiyor yardımcı olurmusunuz
HOCAM FİFA NASIL OYNIYCAM HATA VERİYOR oyunhocam hiç uğraşma gigabyte da kronik problem var garantilik olursun
W10 a dön hocamHOCAM FİFA NASIL OYNIYCAM HATA VERİYOR oyun
mantıklı w11 sorunları ea sorunları ubisoft sorunları parayla rezil oluyoz yaSecure Boot hatası şu oluyor. W11 kullandığın zaman valorant , fifa 23 vs. gibi oyunlar Secure Boot açmanı istiyor , bunu açtığın zaman anakartın biosu soft brick oluyor ve ekran gelmiyor. Çözümleri işlemci apu ise işlemciden görüntü alıp biosa girip secure boot kapatma , Bios Flashback özelliği varsa bios güncellemek , servise göndermek.
W10 a dön hocam
şimdi usb siz w 0 geçişi yapıyorum hayırlısı olsunHocam şuan anakartim garantide yol yakinken win10 dön bence![]()
Valla en sağlıklısi olur ben çok uğraştım kasa durduk yere yıprandı 4 5 günlük sistem şimdi garantide oldukça Can sıkıcı bir olay yaşamanı istememşimdi usb siz w 0 geçişi yapıyorum hayırlısı olsun
hocam benimde anakart gigabyte ve secure boot açık kapatayım mı ama win10 kullanıyorumSecure Boot hatası şu oluyor. W11 kullandığın zaman valorant , fifa 23 vs. gibi oyunlar Secure Boot açmanı istiyor , bunu açtığın zaman anakartın biosu soft brick oluyor ve ekran gelmiyor. Çözümleri işlemci apu ise işlemciden görüntü alıp biosa girip secure boot kapatma , Bios Flashback özelliği varsa bios güncellemek , servise göndermek.
W10 a dön hocam
Csm kapalı mi hocamhocam benimde anakart gigabyte ve secure boot açık kapatayım mı ama win10 kullanıyorum
bilmiyorum hocam bakayım bi bulurum inşCsm kapalı mi hocam
bıos sa gir csm support disabled yap sonra secure boot gir secure boot mode custom sonra reset at sonra tekrar bıos gir sonra standart yap olur sistem bilgisi windows arama yerineiyi geceler herkese sistemde güveli ön yükleme durumu kapalı bunu açmak için BİOS dan Secure Boot u enable yapmama rağmen değişmiyor yardımcı olurmusunuz
Hocam csmyi bulamqdim yaCsm kapalı mi hocam
En iyisi çok kurcalamamak hocam normalde ben csm kapattım diye görüntü gitmişti mesela sende kapalı ama sorun yok tam nasıl oluyor kesin bir bilgi ve çözüm yok emin ol çok araştırdım bozmadan kullan bence win 11 e özel bir durum da olabilir bilemiyorumHocam csmyi bulamqdim ya
Sadece secure bootu buldum o da aktif
Csm support var acaba dediginiz bu mu eger buysa kapalı
Csm kapaliydi zaten secure bootu da kapattimEn iyisi çok kurcalamamak hocam normalde ben csm kapattım diye görüntü gitmişti mesela sende kapalı ama sorun yok tam nasıl oluyor kesin bir bilgi ve çözüm yok emin ol çok araştırdım bozmadan kullan bence win 11 e özel bir durum da olabilir bilemiyorum
CSM açtığın an görüntü gidebilirCsm kapaliydi zaten secure bootu da kapattim