Soru Gigabyte Eagle 3060 Ti Alınır Mı ?

OH4NK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar

Resimde gördüğünüz gigabyte eagle 3060 ti 3 fanlı modelini aldım. İlk defa böyle bir model görüyorum, fiyat önceliğim olduğu için tercih ettim. Youtube'da da inceleme videolarını bulamadım. Yorumlar da çok kısıtlı, o yüzden kartı daha açmadım. Eğer kullanan varsa kart hakkında yorum yazabilir mi.

Screenshot_20230310_040236_com.pozitron.hepsiburada.jpg

KS

OH4NK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Cooler master mb520

Önü tam mesh olsa daha iyi olurdu ama yarı mesh sayılır çok sorun yaşayacağınız zannetmem diğer arkadaşlarında fikrini alın.
Teşekkürler dostum 🖐️

Önü tam mesh olsa daha iyi olurdu ama yarı mesh sayılır çok sorun yaşayacağınız zannetmem diğer arkadaşlarında fikrini alın.
Aynı kasada asus dual rtx 2060 kullandım. Sıcaklık değerleri stabildi. Soğutmaları, blokları v.s farklı tabi

Son düzenleme:

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
2 fanlı modeline göre biraz daha iyi soğutmaya sahip. Ancak 3 fanlı diye çok da başarılı bir soğutma beklemeyin. Sıcak havalarda biraz dikkatli kullanmanızı öneririm.

KS

OH4NK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2 fanlı modeline göre biraz daha iyi soğutmaya sahip. Ancak 3 fanlı diye çok da başarılı bir soğutma beklemeyin. Sıcak havalarda biraz dikkatli kullanmanızı öneririm.
Rdr 2,cod,metro, csgo gibi oyunları oynayacağım. Ryzen 5 5600g, 2*8 3200mhz sistemle kullanıcam.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Ah keşke 5600G yerine 5600 olsaymış daha iyi olurdu. 2 kat fark ediyor L3 ön bellek. Devasa bir fark olmaz ama çoğu oyunda biraz FPS farkı olur. Yine de gayet iyi bir sistem hayırlı olsun. Eğer fazla maliyeti olmadan 5600 ile değiştirme şansınız olursa faydası olur, aklınızda olsun.

KS

OH4NK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ah keşke 5600G yerine 5600 olsaymış daha iyi olurdu. 2 kat fark ediyor L3 ön bellek. Devasa bir fark olmaz ama çoğu oyunda biraz FPS farkı olur. Yine de gayet iyi bir sistem hayırlı olsun. Eğer fazla maliyeti olmadan 5600 ile değiştirme şansınız olursa faydası olur, aklınızda olsun.
Kardeşim, değerli yorumların için teşekkür ediyorum. 😊🖐️

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri