Alınır ama biraz daha fazla isindigi soyleniyor. Ben alacak olsam zotac 3060 bakardimGigabyte eagle serisi bir kart alınırmi
fazla ısınan bi model asus tercih edinGigabyte eagle serisi bir kart alınırmi
bütçeniz ne ve hangi nvidia modelini alcaksınız?Gigabyte eagle serisi bir kart alınırmi
Sıfır bir model alacağım butcem 8500tl b550 ,gaming x v2 r5 5600x 16gb ram samsung pm9a1 dark kasaBilgi olmadan hayır veya evet demek pek mantıklı değil. İkinci el mi, sıfır mı ? Fiyat ne ? Sisteminiz ne ? Bütçeniz ne ?
Bunlar haricinde direkt fikrimi belirtecek olursam , iki adet sıfır gigabyte ürün aldım( windforce 3x 2070 super, gaming oc 3060ti) ikisindenden memnun kalmadım. Fan tıkırtısı, rulman sesi, fanların yavaşlayıp hızlanması (revving) vb gibi birçok saçma nedenden.
Cogu zaman oyun. Oynasamda montaj yapip render alacagim zamanda olcakSıfır bir model alacağım butcem 8500tl b550 ,gaming x v2 r5 5600x 16gb ram samsung pm9a1 dark kasa
3060 ti ayinda sıkıntı oldugunu duymustum sesli calisiyor diye digerini bilmiyorum
Cogu kisi oyle demiyoreagle serisi alınmaz soğutmaları çok kötü
8500, rtx 3060bütçeniz ne ve hangi nvidia modelini alcaksınız?
Hocam bende gigabyte rtx 3060 oc 8gb gaming var iyimidir fazla ısınma yaparmi ilerdeeagle serisi alınmaz soğutmaları çok kötü
kullandığım 3060 eagle hiçbir şekilde ısınmıyor. arkadaşın zotac 2070 i 80 derece oluyor 3060 65i geçmiyor.eagle serisi alınmaz soğutmaları çok kötü