Hocam sizin tercihiniz hep bu olurdu VP249QGRvg249q1a
anlamadım ne dediniziHocam sizin tercihiniz hep bu olurdu VP249QGR
Simdi buraya attiginiz vg249q1a bu monitor va panel ya az once bir konu actim 1. Monitor vg249q1a 2. Monitor buydu VP249QGR herkes 2. Yi secti cunku ips panel dedi sizde hep diyorsunuz VP249QGR bunh alin geçin diye simdi karar degistirdiniz galibaanlamadım ne dedinizi![]()
vg249q1a ips kanka ?Simdi buraya attiginiz vg249q1a bu monitor va panel ya az once bir konu actim 1. Monitor vg249q1a 2. Monitor buydu VP249QGR herkes 2. Yi secti cunku ips panel dedi sizde hep diyorsunuz VP249QGR bunh alin geçin diye simdi karar degistirdiniz galiba
Ya pardonvg249q1a ips kanka ?
.
npYa pardon247 ile karistirdim
ne kadar zaman gecti hocamGigabyte G24F-2 - LG UltraGear 24GN60R-B Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte G24F-2 - LG UltraGear 24GN60R-B özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Gigabyte g24f2 den iki tane var bende çok memnunum monitörden. Fiyatı biraz fazla artmış ama yine alınabilir. Asansör yapısı arayanlar için çok kullanışlı. Hdr ile baya canlı oluyo
desteklemiyor o sanal çözünürlük ve farkederseniz ekran daha bulanık oluyorbügün subeden teslim aldım 2 ve 4 k destekliyo desteklemiyo diyen andavallara inanmayın
? Hocam 4k video açarsınızda sizce 4k mı olur?bügün subeden teslim aldım 2 ve 4 k destekliyo desteklemiyo diyen andavallara inanmayın
nie olmasın? Hocam 4k video açarsınızda sizce 4k mı olur?
bulanıktan kastınız nedirdesteklemiyor o sanal çözünürlük ve farkederseniz ekran daha bulanık oluyor
1080p monitör nasıl 4k göstersin?nie olmasın
bulanıktan kastınız nedir
peki sanal cözünürlük nası oluyo ki1080p monitör nasıl 4k göstersin?
bilmiyorsan andaval demixeksinpeki sanal cözünürlük nası oluyo ki
hocam bende de aynı monitör var windows üzerinden hdr açınca hiçbir değişiklik göremiyorum sorun bende miGigabyte G24F-2 - LG UltraGear 24GN60R-B Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte G24F-2 - LG UltraGear 24GN60R-B özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Gigabyte g24f2 den iki tane var bende çok memnunum monitörden. Fiyatı biraz fazla artmış ama yine alınabilir. Asansör yapısı arayanlar için çok kullanışlı. Hdr ile baya canlı oluyo
Parlaklığı bile değişiyor hiç değişmiyor mu sizde. Hdr açıkken cok parlak oluyorhocam bende de aynı monitör var windows üzerinden hdr açınca hiçbir değişiklik göremiyorum sorun bende mi