Gigabyte g24f-2 alan kaç kişide ölü piksel cıktı

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Itopya üzerinden geçenki indirimde siparişini verdiğim g24f-2 de ölü piksel cıktı nasıl iade ederim düzgünce geri paketlersem bir sıkıntı olmaz değilmi bu arada geçen alıp eline ulaşan arkadaşlar varsa ürünlerinin durumunu paylaşabilirlerse çok makbule geçer

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Itopya üzerinden geçenki indirimde siparişini verdiğim g24f-2 de ölü piksel cıktı nasıl iade ederim düzgünce geri paketlersem bir sıkıntı olmaz değilmi bu arada geçen alıp eline ulaşan arkadaşlar varsa ürünlerinin durumunu paylaşabilirlerse çok makbule geçer
Bendede çıktı iade ettim o kampanyalı üründen alanların çoğunda çıktı. Güzelce sar ben sadece güç adaptörünün poşetini açmıştım sonra onu güzelce bantladım. DP kablosuyla görüntü vermiştik. Para iadesi onaylandı benim 10 gün içinde hesaba gecicekmiş müşteri hizmetleri öyle söyledi bugün. Ölü pixel çıktığını söyleme direk iade et yoksa ugraştırırlar. Sorun varsa özelden mesaj at detaylı anlatırım.

KS

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Bendede çıktı iade ettim o kampanyalı üründen alanların çoğunda çıktı. Güzelce sar ben sadece güç adaptörünün poşetini açmıştım sonra onu güzelce bantladım. DP kablosuyla görüntü vermiştik. Para iadesi onaylandı benim 10 gün içinde hesaba gecicekmiş müşteri hizmetleri öyle söyledi bugün. Ölü pixel çıktığını söyleme direk iade et yoksa ugraştırırlar. Sorun varsa özelden mesaj at detaylı anlatırım.
Eyw fiyatının düşük olmasının nedeni galiba sorunlu ürünler olmasından dolayı çünkü piyasada benzer fiyata satan hiçbir yer yok ben hdmi ve güç kablosunu çıkardım herşeyi ilk haline getirdim sayılır eski haline getirsem bir sıkıntı olmaz değilmi eksta bişey yapmaya gerek yok sanırım zaten daha önceden başkası iade etmiş belli köpükte tırnak izleri falan vardı

kaançiçk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
mağazasından aldım orda test yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı

KS

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Şanşımızı denedik be usta olsa iyi olurdu ama yapıcak bişey yok
En garantisi mağaza zaten internet stoklarında bu problem var.

Dell g2422hs alıcaz artık 0 ölü piksel garantiliymiş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri