- Tepki
- 889
- Konu Sahibi
Aaaa piyasadaki monitörlerin çoğunda kutudan HDMI kablosu çıkıyor diye biliyorum.O konuda bilgim yok ama monitörün yanında kablo hediye ettiklerini bilmiyordum.
Aaaa piyasadaki monitörlerin çoğunda kutudan HDMI kablosu çıkıyor diye biliyorum.O konuda bilgim yok ama monitörün yanında kablo hediye ettiklerini bilmiyordum.
Ben Taner hocamın her monitör videosunu izlerim onlarda hiç bahsetti mi bilmiyorum ama orada da fark etmedim. Hiç monitör almadığından tecrübe etme şansım olmadı. Evde eski bir monitör var VGA kablosu üzerinde ama onla birlikte mi geldi sonradan mı alındı onu da bilmiyorum.Aaaa piyasadaki monitörlerin çoğunda kutudan HDMI kablosu çıkıyor diye biliyorum.
Bilginiz olsun diye atıyorumBen Taner hocamın her monitör videosunu izlerim onlarda hiç bahsetti mi bilmiyorum ama orada da fark etmedim. Hiç monitör almadığından tecrübe etme şansım olmadı. Evde eski bir monitör var VGA kablosu üzerinde ama onla birlikte mi geldi sonradan mı alındı onu da bilmiyorum.
Paketlemesi çok güzelmiş.Bilginiz olsun diye atıyorum
Bu G24F modeli kutudan 1 DP kablosu 1 HDMI kablosu 1 USB kablosu 2 adet güç kablosu çıkıyor.O monitörde çıkıyorsa bundada çıkıyordur.