- Tepki
- 14
yılbaşından sonra zam gelir diye düşünüyorum. bence son fiyatlara bu indirimler olurBirkaç hafta önceki fiyatı zaten hocam. İtopya zırt pırt indirimlerinde bu fiyattan koyuyor
yılbaşından sonra zam gelir diye düşünüyorum. bence son fiyatlara bu indirimler olurBirkaç hafta önceki fiyatı zaten hocam. İtopya zırt pırt indirimlerinde bu fiyattan koyuyor
Dp kablosu mu kullanıyorsunBende 1 ay önce açılışa özel kampanyadan almıştım. Monitörden gayet memnunum. Tavsiye ederim. Imkaniniz varsa mağazadan alin test yaptirin. Ilk açılan monitörde ölü piksel cıkmıştı.
super hdmi 2.0 çıkıyor, dp ile aynı şey.Almayı düşünüyorum ama dp kablosu çıkmıyor ve hoparlör yok
Hocam ben de bugün aldım monitörü ama güç kablosu yurtdışı başlıklı çıktı sizde nasıldı?Bende 1 ay önce açılışa özel kampanyadan almıştım. Monitörden gayet memnunum. Tavsiye ederim. Imkaniniz varsa mağazadan alin test yaptirin. Ilk açılan monitörde ölü piksel cıkmıştı.
G-sync açamıyorsunsuper hdmi 2.0 çıkıyor, dp ile aynı şey.
freesync açıyorum şahsen, g sync farklı mı işliyor ?G-sync açamıyorsun
hocam yan firma mısınG-sync açamıyorsun
Alakası yok. Neyse odur. Bi hoparlör bi dp kablo artık standart olmalıhocam yan firma mısın![]()
180 hz alıyorum ben. monster laptopa bağlı monitör. laptopun kendi monitörü 144hz. bu monitörü ana monitör yapıp 180hzde kullanıyorum.Arkadaşlar Hdmi kablosu ile max kaç hz alabiliyoruz.
Hayir, kutu içinden cikan hdmi kablosu ile 180hz aliyorumDp kablosu mu kullanıyorsun
Sorunsuz bir sekilde takip calistirdim hocam. Yurtdisi degildi.Hocam ben de bugün aldım monitörü ama güç kablosu yurtdışı başlıklı çıktı sizde nasıldı?