Aslında AOC 24G2SPU modelini düşünüyodum fakat stokta kalmamış ve fiyatı 4600lere kadar çıktıydı en son. O yüzden gigabyte'a yöneldim 3900TL'lik bir fiyatı var alınır mı, kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi?
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum gayet memnunum. Ölü piksel, ışık sızması ve ghosting tarzı şeyler çıkmadı tabi bu birazda şans faktörüne bağlı ama bende buradan tavsiye üzerine almıştım. Kullanan arkadaşlarda da yoktuAslında AOC 24G2SPU modelini düşünüyodum fakat stokta kalmamış ve fiyatı 4600lere kadar çıktıydı en son. O yüzden gigabyte'a yöneldim 3900TL'lik bir fiyatı var alınır mı, kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi?
kaç tlye almıştınYaklaşık bir aydır kullanıyorum gayet memnunum. Ölü piksel, ışık sızması ve ghosting tarzı şeyler çıkmadı tabi bu birazda şans faktörüne bağlı ama bende buradan tavsiye üzerine almıştım. Kullanan arkadaşlarda da yoktu
3800e almıştım bendekaç tlye almıştın
çerçeveleri diğer monitörlere göre biraz kalın mı yoksa ben mi yanılıyorum3800e almıştım bende
Hocam valla ilk bilgisayarım o yüzden çok monitör göremedim şöyle fotoğraf atayım belki yardımcı olurçerçeveleri diğer monitörlere göre biraz kalın mı yoksa ben mi yanılıyorum
çok teşekkür ederim kral sipariş edicem şimdiHocam valla ilk bilgisayarım o yüzden çok monitör göremedim şöyle fotoğraf atayım belki yardımcı olur
Rica ederimçok teşekkür ederim kral sipariş edicem şimdi