Görüntü de kayıp olur mu ?Yok hocam hdmi 2.0 la gelior bide eklenti kablosu var oc yapabilmek icin
Oda zaten 180 hzyi destekliyor
Çıkmıyor amazondan 1.4 DP kablosu alabilirsiniz.Gigabyte G24F-2 in kutusunun içinden displayport kablosu çıkıyor mu ?
180 Hz lik hdmi kablosu beni idare eder herhaldeÇıkmıyor amazondan 1.4 DP kablosu alabilirsiniz.
Sağ olun hocamHocam hdml kablosu ile geliyor. Bi de monitörde 2 adet 3.0 usb girişi var onu aktif etmek için usb güç kablosu var bi de arkadaş onu diyor sanırım. Hdml kablosu ile 179.95 hz alıyorum ben
Monitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?Hocam hdml kablosu ile geliyor. Bi de monitörde 2 adet 3.0 usb girişi var onu aktif etmek için usb güç kablosu var bi de arkadaş onu diyor sanırım. Hdml kablosu ile 179.95 hz alıyorum ben
Onda çıkar siz de çıkmaz , siz de çıkar onda çıkmayabilir genel olarak o monitör de ölü piksel çıkmıyor ama bu çıkmayacağı anlamına gelmiyor teknoloji şans işi dedikleri olay bazen fabrikasyon hata olabiliyor.Monitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?
Usta ben de alıp test ettim. Mavide belli olan 1 ölü piksel var. Değişim yaparlar mı acaba.Monitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?
Ölü piksel çıkmadı. Çok memnunum sorunsuz kullanıyorumMonitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?
14 gün içerisinde iade değişim garantisi var değişim yaparlarUsta ben de alıp test ettim. Mavide belli olan 1 ölü piksel var. Değişim yaparlar mı acaba.
İade var evet ama değişim kesin varmı bilmiyorum.Ölü piksel çıkmadı. Çok memnunum sorunsuz kullanıyorum
14 gün içerisinde iade değişim garantisi var değişim yaparlar
itopya değişim yaparİade var evet ama değişim kesin varmı bilmiyorum.
Ölü piksel çıkmadı hocamMonitörden memnunmusun hocam bende aldım fakat sistem alamadığım için deneme şansım olmadı yarın arkadaş pcsinde deneyecek. Ölü piksel çıktımı?
dp kablo önerin var mıHDMI ile kullanıma devam edebilirsin. Bütçen olduğunda dilersen DP geçişi yapabilirsin.
1 ölü piksel için İtopya değişim yapmıyor min. 6Usta ben de alıp test ettim. Mavide belli olan 1 ölü piksel var. Değişim yaparlar mı acaba.
Bu ürünü alabilirsiniz. Özellikleri isteklerinizi karşılar : https://www.hepsiburada.com/paugge-...layport-kablo-ck01131b0eae1m8-p-HBV000008BVI6dp kablo önerin var mı
bu nasıl senceBu ürünü alabilirsiniz. Özellikleri isteklerinizi karşılar : https://www.hepsiburada.com/paugge-...layport-kablo-ck01131b0eae1m8-p-HBV000008BVI6